Peep Sooman • 4. aprill 1999 kell 22:00

Amserv Grupp saab uue investori

Amserv Grupp emiteerib aktsionäride üldkoosoleku otsuse kohaselt 340 000 lihtaktsiat, mille müügihind on 39 krooni. Aktsiate nominaalhind on kümme krooni aktsia ja ülekursist saadav 9,86 miljonit krooni suunatakse ettevõtte omakapitali. Ettevõtte omakapital suureneb emissiooni järel 13,26 miljonit krooni.

Amserv Grupi nõukogu esimees Raivo Aavisto sõnas, et omakapitali suurendamine on vajalik ettevõtte strateegiliste huvide teostamiseks. Amserv Grupi strateegiliste huvidena nimetas Aavisto Toyota ja Opeli sõiduautode müümist Lätti.

Balti-Ameerika ettevõtlusfondi kaasamisega Amserv Grupi omanikeringi valiti ettevõtte nõukogu viiendaks liikmeks ettevõtlusfondi finantsjuht Toomas Olli. Olli sõnas, et fond kavatseb säilitada oma osaluse Amserv Grupis eeldatavasti viieks aastaks.

Emissiooni järel kujuneb Amserv Grupi aktsiakapitaliks 18 976 000 krooni.

Ettevõtte netokäive oli mullu 410 miljonit krooni ja puhaskasum 1,48 miljonit krooni.

Amserv Grupp tegeleb Toyota ning Opeli sõiduautode maaletoomise, müügi ja liisimisega.

Hetkel kuum