5. aprill 1999 • 1 min
Jaga lugu:

Bergmann sobib anekdoodi kangelaseks

ERA Panga ja kindlustusseltsi Polaris suuromanikul Andres Bergmannil on raske leppida tõsiasjaga, et tema firmad peavad tegevuse lõpetama. Nii üritaski ta teiste kindlustusfirmade omanike hulgas leida kaaskannatajaid ning otsustas esitada Nordikale ja ASA Kindlustusele pankrotihoiatuse, millel tegelikult puudus igasugune alus. Bergmanni käitumine meenutab ühte anekdooti üksikul saarel olnud ameeriklasest, inglasest ja venelasest, kellel õnnestus kinni püüda kuldkalake. Kuldkalake lubas täita kolm soovi. Ameeriklase soov oli jõuda koju, ka inglane tahtis saada koju. Lõpuks oli järg venelase käes, kes leidis, et kolmekesi koos oli päris lõbus ja soovis, et ameeriklane ning inglane tuleksid üksikule saarele tagasi.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt