8. aprill 1999 kell 22:00

Keskturu eelnõu teisele lugemisele

Kui linnavaraameti eelnõu kohaselt pidi linn 100 protsenti keskturu aktsiaid müüma avalikul enampakkumisel, siis volikokku jõudis Keskerakonna saadikute toel eelläbirääkimistega müügiviis.

Volikogu keskerakondlasest liige Liina Tõnisson põhjendas eelläbirääkimiste kasulikkust vajadusega uurida potentsiaalsete ostjate tausta. ASi Keskturg nõukogu liikme Valve Kirsipuu sõnul võimaldab eelläbirääkimistega variant müüa turu aktsiad turu praeguste juhtidega seotud kolmele firmale. Keskturu aktsiate alghind on eelnõu järgi 15 miljonit krooni.

Detsembris andis keskturu direktor Margus Kuustik vastutasuks investeeringute eest turu haldushoone rendile ASile Dzebeti. Ühemehefirma Dzebeti rendib hoonet 20 aastat tingimusel, et investeerib selle aja jooksul 9 miljonit krooni.

Autor: BNS

Hetkel kuum