• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pärnu rendib suveks tänavaid ja parke

  Iga pakkuja võib valida ettevõtluspaigaks talle meeldiva pargi, tänava või õue. Peamisteks kriteeriumideks pakkumiste hindamisel on kaubandusettevõtte sobivus ümbruskonnaga.
  Samuti arvestatakse hinda, mida pakkuja on nõus tasuma linnarajatise kasutamise eest.
  Pärnu linnavalitsuse ehitusjärelevalve ameti juhataja Ilme Palu ütles, et linnavalitsus võib kinnitada ettevõtlusloa kuni kolmeks suvehooajaks. Palu sõnul on kõige populaarsemateks kohtadeks ettevõtjate seas kujunenud rannapiirkond koos randa viivate tänavatega ja kesklinn. Vähem tulutoovad paigad on olnud liiklusrohkete tänavate nurgad.
  Möödunud suvel Pärnus Saku õlletelgiga äri teinud OÜ Fleksel Kaubanduse esindaja ütles, et hoolimata vihmasest suvest oli ettevõtmine kasumis ning kavatsus on sel aastal kindlasti jätkata.
  ASi Neptun juhatuse esimehe Elmar Lepa hinnangul on Pärnus suvehooajal tegutsemine väikeettevõtjate jaoks hea võimalus lühiajalist kasu teenida. Välitoitlustuskohti võiks senisest rohkem olla, märkis Lepp.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rimi turundusjuht: kolm suurimat muret on praegu meie inimesed, inimesed ja veel kord inimesed
Uute karmimate piirangute aeg esitab suure väljakutse kaupluste töötajatele, sest iga ukse ette meil turvameest panna ei ole, kirjutab Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Arro.
Uute karmimate piirangute aeg esitab suure väljakutse kaupluste töötajatele, sest iga ukse ette meil turvameest panna ei ole, kirjutab Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Arro.
Wise'i aktsia kiire langus jätkub Tipust –31%
Wise’i aktsia on esimest korda langenud IPO tasemest allapoole pärast seda, kui asutaja Taavet Hinrikus müüs enam kui 100 miljoni dollari eest aktsiaid turuhinnast allpool. Samuti tunnevad investorid muret suureneva konkurentsi pärast, vahendab Bloomberg.
Wise’i aktsia on esimest korda langenud IPO tasemest allapoole pärast seda, kui asutaja Taavet Hinrikus müüs enam kui 100 miljoni dollari eest aktsiaid turuhinnast allpool. Samuti tunnevad investorid muret suureneva konkurentsi pärast, vahendab Bloomberg.
Mitmesse ametisse otsitakse töötajaid riigikogust parema palgaga
Kõrgeimat töötasu pakutakse arstidele suunatud töökuulutustel, kus keskmine palgapakkumine ületab riigikogu liikmete töötasu, teatas CVKeskus.ee portaalis viimastel kuudel avaldatud avaliku palgaga tööpakkumisi vaadates.
Kõrgeimat töötasu pakutakse arstidele suunatud töökuulutustel, kus keskmine palgapakkumine ületab riigikogu liikmete töötasu, teatas CVKeskus.ee portaalis viimastel kuudel avaldatud avaliku palgaga tööpakkumisi vaadates.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.