• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Viirus laastas sadu arvuteid

  ASis Microlink remonditi eile 60 probleemset arvutit, mille seas ei ole suurte firmade personaalarvuteid. Microlinki turundusjuht Ardo Mardisoo ütles, et viirus ründas neid arvuteid, mille omanikud ei pidanud kinni kolmest rusikareeglist.
  «Peab olema modernne antiviiruse programm, mida pidevalt uuendatakse; soovitatav on kasutada Windows NT operatsioonisüsteemi, mille ülesehitus on turvalisem; ja teha dokumentidest koopiaid,» lausus Mardisoo.
  Kaotsiläinud andmed taastab Microlink paari päevaga, selle hind on 700--4000 krooni.
  Mardisoo andmetel kannatas Taiwani päritolu CIH viiruse rünnakust esmaspäeval vähemalt 200 arvutit Eestis.
  Arvutiviiruse tõttu rikutud andmeid võib edukalt taastada Tiramisu nime kandva programmi abil, mille versioon on saadaval ka Internetis aadressil http://www. ontrack.com/op/op_7/op_7. asp. Programmi Tiramisu kasutamine maksab alates 720 kroonist.
  Mitmel arvutispetsialistil on õnnestunud saada programm kätte aga palju odavamalt ja nad pakuvad andmete taastamist 500 krooni eest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Päikesepargid võivad kõrge elektrihinna tõttu magusast toetusest varem ilma jääda Mõjutatud on ka Enefit Green
Eestisse on viimastel aastatel juurde kerkinud hulgaliselt päikesepaneelide kobarparke, mis saavad kõrgete elektrihindade taustal väga soodsat toetust. Nüüd plaanib Elering toetuseperioodi lühemaks lõigata, millega kobarparkide omanikud sugugi nõus ei taha olla.
Eestisse on viimastel aastatel juurde kerkinud hulgaliselt päikesepaneelide kobarparke, mis saavad kõrgete elektrihindade taustal väga soodsat toetust. Nüüd plaanib Elering toetuseperioodi lühemaks lõigata, millega kobarparkide omanikud sugugi nõus ei taha olla.
Baltic Agro Machinery saab uue juhi
Alates 11. oktoobrist juhib Baltic Agro Machinery ASi Marek Tamm, kes vastutab müügi-, teenindus- ja varuosade äritegevuse eest ettevõttes.
Alates 11. oktoobrist juhib Baltic Agro Machinery ASi Marek Tamm, kes vastutab müügi-, teenindus- ja varuosade äritegevuse eest ettevõttes.