Pankrotis kütusefirma jätkab vaidlust

Paala sõnul palusid nad eelmise nädala kolmapäeval Valga maakohtult reedele planeeritud istung edasi lükata, sest nende esindaja, advokaat Helmut Pikmets on hõivatud Maapanga pankrotimenetlusega.

«Üllatav, et kohus jätkas arutelu ja kuulutas pankroti välja,» ütles Paala. «Esitame apellatsioonikaebuse.»

Pankrotiavalduse esitaja, Valga maakonna maksuameti esindaja, advokaadibüroo Aivar Pilv Tartu osakonna juhataja advokaadi Tarmo Pilve sõnul ei takista võlgniku mitteosalemine pankrotiavalduse ülevaatamist. «See ei muuda enam olukorda,» ütles Pilv. «Transoil Service varad on arestitud ja nendega tehinguid teha ei või.» Pilve sõnul ulatuvad Transoil Service võlad ligi 30 mln kroonini. «Varade turuväärtus on umbes 8,5 mln krooni,» edastas Pilv ajutise pankrotihalduri andmeid. Varade bilansiline väärtus on 51 mln krooni.

Autor: ÄP

Hetkel kuum