• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Amer juhib lennujaama nõukogu

  Amer asub tööle märtsis tagasi kutsutud lennuameti peadirektori Toomas Petersoni asemel. ASi Tallinna Lennujaam nõukogu liikmed olid eile 37aastast Eesti Telekomi finantsjuhti Tarmo Amerit nõukogu esimeheks valides ühte meelt.
  Amer ütles, et sai lennunduspisiku Estonian Airi algusaastail lennufirmas tootearenduse osakonna juhatajana töötades. «See oli ülimalt huvitav aeg, mil kavandati nii uute lennumasinate toomist kui uusi lennuliine,» märkis ta.
  Tartu ülikooli majandusharidusega Ameri sõnul võiks tema lennundus- ja finantsalaste kogemuste ühendamisest lennujaamale kasu olla. Olukorras, kus lennujaama renoveerimine käib, arengukavad ja eelarve on paigas, ei pidanud ta vajalikuks mingeid radikaalseid samme astuda.
  Tallinna lennujaama juhatuse esimees Rein Loik avaldas rahulolu, et nõukogu etteotsa sai äriettevõtte juht. «Loodan nõukogu kui järelevalveorgani head koostööd juhatusega, kõik eeldused selleks on nüüd olemas,» lausus ta.
  Teise päevakorrapunktina kiitis lennujaama nõukogu eile heaks ettevõtte 1998. majandusaasta tulemused. Lennujaam teenis mullu 123,1 miljoni krooniselt käibelt 24,2 miljonit krooni puhaskasumit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neli põhjust, miks poliitikas läheb nüüd põnevaks
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Suur rahahai: sõidame seina suunas
Legendaarne investor ja miljardär Carl Icahn ütles, et USA aktsiaturge ootavad pikaajaliselt suured raskused.
Legendaarne investor ja miljardär Carl Icahn ütles, et USA aktsiaturge ootavad pikaajaliselt suured raskused.
Tallinnas vaeb Kõlvart tulevast koalitsioonipartnerit
Suurematest linnadest ei ole võimalikke koalitsioonikõnelusi alustatud veel kõige suuremas – Tallinnas –, kus ainuvõimu kaotanud Keskerakonnal on valida isegi kolme partneri vahel.
Suurematest linnadest ei ole võimalikke koalitsioonikõnelusi alustatud veel kõige suuremas – Tallinnas –, kus ainuvõimu kaotanud Keskerakonnal on valida isegi kolme partneri vahel.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.