• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Polarise kliente soovib vaid BICO

  «Ametlikku pakkumust me veel teinud ei ole, kuid oleme huvitatud Polarise kindlustuslepingute ülevõtmisest,» kinnitas eile BICO Kindlustuse juhatuse liige Olga Reznik.
  Reznik ütles, et otsuse lepingute ülevõtmise kohta võib langetada ainult kindlustusseltsi omanikfirma Alte Leipzigeri juhatus.
  Neile tuli eelmisel reedel tehtud ettepanek ootamatult, lisas ta. «Kui neil huvi on, tulevad nad kindlasti Eestisse,» lubas Reznik.
  Rezniku sõnul on BICO huvitatud ainult Polarise kindlustuslepingute ülevõtmisest.
  «Bergmann tahab kindlasti ka kindlustusseltsi vara müüa, aga meil ei ole mõtet raha niisama raisata,» ütles Reznik. Ta põhjendas, et BICO Kindlustusel on Polarisega Lõuna-Eestis juba praegu sarnane müügivõrk.
  Kindlustusportfelli ülevõtmise järel peab BICO investeerima Polaris Elu ja Polaris Vara reservide katteks 60 miljonit krooni. Rezniku sõnul on olukord kindlustusturul võrreldes aasta algusega muutunud ja investeering kindlustusseltside reservidesse võib olla ka mitme miljoni krooni võrra väiksem või suurem.
  BICO ei garanteeri lepingute ülevõtmise korral Polarise töötajatele tööd, teatas Reznik. Erandiks võivad olla vaid müügiagendid, lisas ta.
  «Ühtsel tööjõuturul peavad kõik inimesed arvestama töökohast ilmajäämise võimalusega ja kui BICO niimoodi otsustab, on see nende õigus,» lausus Polarise tegevdirektor Martin Kuusik. Ta ei soovinud öelda, kui palju inimesi praegu Polarises töötab.
  Rezniku sõnul on Polarise töötajate palk võrreldes BICO Kindlustuse töötajatega kõrgem.
  Reznik ütles, et kindlustusportfelli üle võtvale firmale tekitab lisakulutusi ka Polarise elukindlustuse pikaajalistele klientidele makstav garanteeritud intress 7 protsenti. BICO ja ka teised kindlustusseltsid maksavad intressi 4 protsenti, lisas ta.
  Sampo Kindlustuse juhatuse esimees Olavi Laido kinnitas reedel, et Sampo loobub Polarise kindlustusportfelli ülevõtmisest. Polarise suuromanik Andres Bergmann andis kindlustusinspektsioonile kirjaliku lubaduse sõlmida selle nädala jooksul kindlustusportfelli üleandmise leping.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Isegi head tulemused suruvad minu lõheinvesteeringut vee alla
Alles ma rõõmustasin, et rikastun koos Norra lõhemiljardäridega, kui juba sain reedel külma duši – minu portfelli kalakasvataja Lerøy Seafoodi eelmise nädala lõpus avaldatud esimese kvartali majandustulemused kukutasid aktsiat korraga peaaegu 10 protsenti. Ja seda hoolimata rekordilistest kvartalitulemustest ning kalakasvataja sõnul äärmiselt kõrgest roosa kala hinnast.
Alles ma rõõmustasin, et rikastun koos Norra lõhemiljardäridega, kui juba sain reedel külma duši – minu portfelli kalakasvataja Lerøy Seafoodi eelmise nädala lõpus avaldatud esimese kvartali majandustulemused kukutasid aktsiat korraga peaaegu 10 protsenti. Ja seda hoolimata rekordilistest kvartalitulemustest ning kalakasvataja sõnul äärmiselt kõrgest roosa kala hinnast.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus IT-minister, aasta reklaamiagentuur ja revolutsioon tervishoius
IT-minister Andres Sutiga räägime Eesti riigi positsioonidest WEB3- ja krüptomaastikul – tegu on kiiresti muutuva valdkonnaga, mis kipub regulatsioonidele jalgu jääma.
IT-minister Andres Sutiga räägime Eesti riigi positsioonidest WEB3- ja krüptomaastikul – tegu on kiiresti muutuva valdkonnaga, mis kipub regulatsioonidele jalgu jääma.
Rootsi esitas taotluse NATOga liitumiseks
Rootsi valitsus otsustas esitada taotluse NATOga liitumiseks, ütles riigi peaminister Magdalena Andersson.
Rootsi valitsus otsustas esitada taotluse NATOga liitumiseks, ütles riigi peaminister Magdalena Andersson.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.