ÄP fototoimetus • 16. mai 1999 kell 22:00

Polarise portfelli ülevõtmine venib

BICO Kindlustuse juhatuse liikme Olga Rezniku sõnul kohtub ta eeloleva nädala jooksul Polarise esindajatega ja alles järgmisel nädalal tulevad Eestisse Alte Leipzigeri esindajad ning on võimalik sõlmida Polarise kindlustusportfelli üleandmise leping. «Tahame elukindlustuse väga põhjalikult üle vaadata ja koostada omanikele aruande,» selgitas Reznik.

Polarise suuromanik Andres Bergmann andis kindlustusinspektsioonile kirjaliku lubaduse sõlmida kindlustusportfelli üleandmise leping eelmise nädala jooksul. Kindlustusinspektsiooni peadirektor Ellen Ridaste ütles reedel, et lubadus tähendas seda, et Bergmann teeb kõik endast oleneva selle lepingu sõlmimiseks.

«Küllap seda tehakse siis, kui jõutakse,» ütles Ridaste. «Protsess liigub ja lahendused peaksid tulema nädala jooksul.»

BICO Kindlustus on huvitatud vaid Polaris-Elu klientidest ega soovi Polaris-Vara portfelli. Mõlemast portfellist oli huvitatud Sampo Kindlustus, kuid loobus pakkumisest üle-eelmisel reedel.

Autor: ÄP

Hetkel kuum