• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Polarise portfelli ülevõtmine venib

  BICO Kindlustuse juhatuse liikme Olga Rezniku sõnul kohtub ta eeloleva nädala jooksul Polarise esindajatega ja alles järgmisel nädalal tulevad Eestisse Alte Leipzigeri esindajad ning on võimalik sõlmida Polarise kindlustusportfelli üleandmise leping. «Tahame elukindlustuse väga põhjalikult üle vaadata ja koostada omanikele aruande,» selgitas Reznik.
  Polarise suuromanik Andres Bergmann andis kindlustusinspektsioonile kirjaliku lubaduse sõlmida kindlustusportfelli üleandmise leping eelmise nädala jooksul. Kindlustusinspektsiooni peadirektor Ellen Ridaste ütles reedel, et lubadus tähendas seda, et Bergmann teeb kõik endast oleneva selle lepingu sõlmimiseks.
  «Küllap seda tehakse siis, kui jõutakse,» ütles Ridaste. «Protsess liigub ja lahendused peaksid tulema nädala jooksul.»
  BICO Kindlustus on huvitatud vaid Polaris-Elu klientidest ega soovi Polaris-Vara portfelli. Mõlemast portfellist oli huvitatud Sampo Kindlustus, kuid loobus pakkumisest üle-eelmisel reedel.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
National Geographic muudab Eestis oma ilmumise põhimõtteid
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Putin käskis venelastel minna nädalaks palgalisele puhkusele
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.