• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Meediakontsernidel suured kahjumid

  Ekspress Grupi esimese kvartali kahjumisse on loetud tütar- ja sidusfirmade kahjumid vastavalt osalusproportsioonidele, teatas Ekspress Grupi juhatuse esimees Gunnar Kobin. Ta lisas, et tulemus on 4 miljoni krooni võrra planeeritust parem.
  Tulemust mõjutasid Kobini sõnul plaanitust väiksem Eesti Päevalehe ja Õhtulehe kahjum. ASi Ajakirjade Grupp ja Eesti Ekspressi kasum oli parem kui planeeritud, lisas ta.
  Eesti Meedia, kuhu kuulub ka ajaleht Postimees, sai kvartalis 16,34 miljonit krooni kahjumit.
  Eelmisel aastal sai Norra Schibstedi kontsernile kuuluv Eesti Meedia 86,3 miljonit krooni kahjumit, kolimine Tallinna läks maksma 47 miljonit krooni.
  Enamiku kahjumist andsid ajalehed Postimees ja Sõnumileht. Kahjumit toovad kontsernile ka ajakirjad Tervis, Stiina ja Luup. Kõik kontserni kuuluvad maakondlikud ajalehed on Eesti Meedia juhi Mart Kadastiku kinnitusel kasumis.
  Äripäeva Kirjastuse kasum oli esimeses kvartalis 503 000 krooni, nelja kuu kasum on 1,98 miljonit krooni.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Investori kogemus: kriisiks valmistumisel võib kaotada palju rohkem
Investor ja riigikogu liige Toomas Kivimägi on pea 25 aasta pikkuse investeerimiskogemusega ning ta on õppinud, et kriisides tuleb säilitada külma närvi ning selleks valmistumisel võib kaotada palju rohkem.
Investor ja riigikogu liige Toomas Kivimägi on pea 25 aasta pikkuse investeerimiskogemusega ning ta on õppinud, et kriisides tuleb säilitada külma närvi ning selleks valmistumisel võib kaotada palju rohkem.
Raadiohommikus: ärikinnisvara trendidest ja IT-sektori tööjõuprobleemidest
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
Suure plaaniga VKG juht ei näe miljarditehases riiklikku tähtsust
Viru Keemia Grupp teatas suvel, et tahab Eestisse rajada biotoodete tootmiskompleksi ligikaudu 800 miljoni euro eest. Küll aga tegi ettevõtte juhtkond teadliku valiku eriplaneeringu liigi valimisel, selgitas grupi juht Ahti Asmann.
Viru Keemia Grupp teatas suvel, et tahab Eestisse rajada biotoodete tootmiskompleksi ligikaudu 800 miljoni euro eest. Küll aga tegi ettevõtte juhtkond teadliku valiku eriplaneeringu liigi valimisel, selgitas grupi juht Ahti Asmann.