• Jaga lugu:

  Eurotsoon näitab kosumise märke

  Euro kurss kerkis reedel dollari suhtes neljandat päeva järjest, sest Saksamaa esimese kvartali majandustulemused olid oodatust paremad ja Jugoslaavia vägesid hakati Kosovost välja tõmbama. Pärast kauplemise algust Euroopas kerkis ühisraha kurss 1,0525 dollarini, mis teeb USD kursiks 14,8661 krooni. Alates möödunud esmaspäevast, kui euro kurss langes 1,0264 dollarini, on ta tagasi võitnud 2,5 protsenti. Tähelepanuväärne on ka asjaolu, et oma pea pooleaastase ajaloo jooksul pole ühisraha varem dollari suhtes neli päeva järjest tugevnenud.
  Signaalid, et eurotsooni suurima majandusega Saksamaa hakkab tasapisi halvemast üle saama, suurendab usaldust kogu regiooni vastu. Investorid paigutavad üha enam vahendeid siinsetesse väärtpaberitesse, mis omakorda suurendab nõudlust euro järele.
  Reedel avaldati ka Ameerika Ühendriikide maikuu tootjahinnaindeks ja jaemüüginäitajad. Tootjahinnaindeks tõusis mais 0,2%, mis vastas analüütikute ootusele. Jaemüük kasvas aga oodatust veidi enam -- 1,0%, võrrelduna prognoositud 0,7 protsendiga. Investorid hakkasid muretsema pärast aprillikuu tarbijahinnaindeksi (0,7%) avaldamist, mis oli viimase üheksa aasta kõrgeim. Reedesed näitajad võtsid osaliselt pinge maha.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Koroonaviiruse Delta tüvi saadab vaktsineerituid haiglasse
Koroonaviiruse Delta variandiga satub haiglasse omajagu vaktsineeritud inimesi, selgub kümne juhtiva koroonaeksperdi intervjuust, kes tõdevad, et vaktsiinide peamine eesmärk oli algusest peale ära hoida just rasket põdemist ja surma.
Koroonaviiruse Delta variandiga satub haiglasse omajagu vaktsineeritud inimesi, selgub kümne juhtiva koroonaeksperdi intervjuust, kes tõdevad, et vaktsiinide peamine eesmärk oli algusest peale ära hoida just rasket põdemist ja surma.
Raadiohommikus: koroonapiirangute piirid, keskpanga uued sihid, nutihilbuäri, olümpiabuum
Hommikuprogrammi külaline on endine õiguskantsler, vandeadvokaat Allar Jõks, kellega arutleme koroonapiirangute seaduslikkuse üle; kas ja kuidas saab kolmanda laine ajal kehtestada lockdown'i, kuidas tuleks suhtuda vaktsineeritud ja vaktsineerimata kodanike segregatsiooni.
Hommikuprogrammi külaline on endine õiguskantsler, vandeadvokaat Allar Jõks, kellega arutleme koroonapiirangute seaduslikkuse üle; kas ja kuidas saab kolmanda laine ajal kehtestada lockdown'i, kuidas tuleks suhtuda vaktsineeritud ja vaktsineerimata kodanike segregatsiooni.