• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ERA Pank kaebab kohtu pankrotiotsuse edasi

  «Tartu linnakohtu otsuses on vaieldavaid seisukohti,» põhjendas Pilv kaebuse esitamist.
  Pilve sõnul ei rahulda neid näiteks linnakohtuniku õiguslik käsitlus ERA Panga tellitud audiitorfirma Rödl & Partnerid ASi arvamuse kohta. «Arvamuse kui tõendi osakaalu on alahinnatud,» rõhutas Pilv.
  Aivar Pilve sõnul taotlevad nad edasikaebamisega seda, et kõrgemalseisev kohus annaks krediidiasutuse pankrotiprotsessis oma selge hinnangu teatud liiki tõenditele.
  «Kuna krediidiasutuse seadus sätestab mitmeid erinorme pankrotiseaduse suhtes, on nende normide kohaldamise küsimus selle protsessi üks võtmeküsimusi,» lisas Pilv.
  ERA Panga pankrotihalduri Urmas Trossi hinnangul ei suuda edasikaebajad mingeid uusi aluseid esile tuua ega midagi majanduslike arvutustega ära tõestada. «Kaebus on vaid ERA Panga endise juhtkonna soov päästa oma renomeed,» oli Tross veendunud. «Võlausaldajate huvid siin küll enam mängus pole.»
  Panga teise pankrotihalduri Jaak Annuse sõnul pole edasikaebamisest konstruktiivset abi panga kriisolukorrale. «Vaidlus teeb menetlusprotsessi kallimaks ja selle võrra võlausaldajate rahakoti kõhnemaks,» ütles Annus.
  ERA Pangale välja kuulutatud pankrotiotsuse kohaselt puudub pangal 10. mai seisuga varaline kate kohustustele 42,3 miljoni krooni ulatuses. Kohus toetus ajutise pankrotihalduri aruandele, mille kohaselt on pangal vara 306 miljoni krooni eest ning kohustusi 26. aprilli seisuga kokku 348,3 miljoni krooni eest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Soome president kohtub reedel Putiniga
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Masina- ja metallitööstuse TOPi võitja: kogu sektor kukkus suurelt
Masina- ja metallitööstuse TOPi võitja, laevade remondi ja ümberehitusega tegeleva SRC Groupi juht Hannes Lilp ütles, et kuigi kogu sektor kukkus eelmisel aastal pandeemia tõttu suurelt, suutis ettevõte tänu pikaajalisele strateegiale häid tulemusi teha.
Masina- ja metallitööstuse TOPi võitja, laevade remondi ja ümberehitusega tegeleva SRC Groupi juht Hannes Lilp ütles, et kuigi kogu sektor kukkus eelmisel aastal pandeemia tõttu suurelt, suutis ettevõte tänu pikaajalisele strateegiale häid tulemusi teha.