• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Fujitsu sülearvuti vabastab hiirest

  protsessor:233MHz Intel Pentium MMX
  mälu:32 MB (või 64 MB), laiendatav 96 MBni
  ekraan:8,4tolline värviline TFT-ekraan, puutetundlik
  kõvaketas:3,2 GB (või 6,4 GB)
  sisend-väljundseadmed:2 USB-pistikut, infrapunaport (4 Mb/s), PC-kaardi pesa, pordilaiendi monitori, klaviatuuri jm jaoks
  patarei:Li-ion (3200 mAh), kestab kuni 4 tundi
  mõõtmed:22,86x17x3 cm
  tarkvara:Windows 98 SE, Works 4.5
  hind:33 000 kr
  Puutetundliku ekraaniga sülearvuti tekitab kiiresti sõltuvuse, nii et hiljem võib avastada end ka lauaarvuti ekraani pliiatsiga toksimas.
  Fujitsu Lifebook on klassikalisest sülearvutist pisem, nn minisülearvuti. See on üliõhuke ja peab lahedasti mahtuma mappi paberite vahele. Seetõttu kettaseade ja CD-seade enam sülearvutisse ära ei mahu, need tuleb külge ühendada lisaseadmetena. Kuna Lifebook on varustatud piisavalt kiire protsessori, suhteliselt suure kõvaketta ja paraja hulga mäluga, võib ta asendada lauaarvutit. Selleks on sülearvutil pordilaiendi, mille saab kiiresti ühendada. Pordilaiendi küljes on pistikud monitori, hiire, printeri jm jaoks. Arvutis oleva Windows 98ga saab kasutada ka näiteks käekirjatuvastajat pliiatsiga ekraanile kirjutatava teksti äratundmiseks. Sülearvutil on ka tavaline nupuga hiir.
  Puutetundlik ekraan muudab täisvõimsusega Fujitsu minisülearvuti juhtimise mugavamaks, CD- ja flopiseade on aga korpusest eraldi, sest arvutisse nad ei mahu.
  Aasta 2000 veakindluse sertifikaat on Fujitsu sülearvutil olemas, kinnitab sõltumatu testija NSTL kleeps karbil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Lemmikuhoidja Laura: see on mu unistuste töö!
Loomaarmastaja Laura Vilbaste täitis turul tühja koha ja hakkas pakkuma lemmikloomade hoidmise teenust. Vilbaste loodab, et ta teenusest kasvab ühel päeval välja põhikohaga töö.
Loomaarmastaja Laura Vilbaste täitis turul tühja koha ja hakkas pakkuma lemmikloomade hoidmise teenust. Vilbaste loodab, et ta teenusest kasvab ühel päeval välja põhikohaga töö.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.