• Jaga lugu:

  Vilojett sööb Esma Auto müügisalongi naabrusest välja

  Mazdade müügiõigusega Vilojeti üks omanikke Raivo Parts väitis, et Esma Auto salongi sulgemine Kadaka teel firma tegevust ei mõjuta, sest praegune müügisalong on niikuinii mitteametlik. Tema sõnul tuleb kõik Mazdade müügikohad kooskõlastada autode maaletooja firmaga Inchcape Motors. «Sellepärast meile sellesse piirkonda müügiluba anti, et seal ametlikku Mazda esindust pole,» lisas Parts.
  Parts ütles, et Vilojett tahab Tallinnas Mazdade müüki parandada. «Võrreldes Toyota ja Hondaga on Mazda müük madalseisus,» lausus ta. «Tõenäoliselt on põhjus selles, et pole korralikku hooldust. Esma Autos on pikad järjekorrad, me sooviks appi minna.»
  Partsi sõnul kavatseb Vilojett müüa Tallinnas vähemalt 30 sõiduautot kuus. «See oleks miinimumkogus, muidu oleksid meie kulutused suuremad kui tulu,» põhjendas ta.
  Esma Auto tegevdirektor Ralf Õng oli Kadaka teel asuvast müügisalongist rääkides napisõnaline. «Meil ei ole siin mingit probleemi, asi lahendatakse vastastikusel kokkuleppel.»
  Õng väitis, et Esma Autol on õigus Kadaka teel Mazdade müügiga tegeleda. Samas pidas Õng ülepakutuks Vilojeti plaani müüa vähemalt 30 Mazdat kuus. «Juunis müüsime Tallinnas ja Tartus kokku umbes 15 autot,» ütles ta.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.