Kaido Einama • 13. juuli 1999 kell 22:00

Sülearvuti klaviatuur sai eestikeelseks

Arvutite suurtootja Compaq otsustas sel suvel ära õppida eesti tähed. Sülearvutite perekond Armada täienes täielikult Eesti oludele vastava uue põlvkonna sülearvutiga, millel on klaviatuuril ka õ-täht olemas.

Armada 1500C kasutab Intel Mobile Celeroni protsessorit, mis on oluline samm edasi võrreldes Pentium MMXi protsessorit kasutavate sülearvutitega. Ka hinna poolest on uus arvuti praegu turul olevate mudelitega üsna võrdne. Compaqi sülearvutit Armada 1500C saab osta nii CD- kui DVD-seadmega. Võimalus vahetada flopiseade teise akuga samas sahtlis lubab töötada üle viie tunni järjest.

Arvutil on tavalisest suuremad Acoustic Bassi kõlarid ja helitugevuse reguleerimise nupp, mis teevad sülearvutist peale tõsise töövahendi ka väikese meelelahutuskeskuse.

Kontorisse jõudes on võimalik ühendada kõik vajalikud kaablid ühe liigutusega, kasutades selleks convenienece base'i ehk mugavat pordilaiendit klaviatuuri, monitori ja hiire ühendamiseks.

Hetkel kuum