• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uus Nokia mobiil saadab piltsõnumeid

  ooteaeg: 55--260 h
  kõneaeg: 2,30--4,30 h
  standard: GSM 900/1800
  keel: eesti, vene, inglise jt
  kaal: 151 grammi
  hind: 4190 krooni
  Nokia uue mobiiliga saab saata piltsõnumeid. Eesti Mobiiltelefoni sõnumikeskuse tarkvarast tingitud probleemi tõttu see teenus EMT võrgus veel ei toimi.
  Nokia 3210 sõnumimälus on kolm pilti, millega saab teatavate möönduste korral kõikidel elujuhtudel hakkama: südameke, tantsu vihtuvad inimesed ja küünaldega tort. Tehniliselt on võimalik teisigi pilte telefoni salvestada. Pildi alla saab kirjutada oma sõnumi ja need koos teele saata. Vastuvõtjal peab olema piltsõnumite vastuvõttu toetav telefon.
  EMT võrgus piltsõnumi saatmise teenus veel ei toimi. Viga ei ole siiski uue telefoni tarkvaras. EMT kasutab sõnumikeskuses Ericssoni tarkvara ja see ei toeta veel uut teenust. Radiolinjas on Nokia tarkvara ja seetõttu saab nende võrgus piltsõnumeid juba saata. Lähipäevil peaks ka EMT kaudu piltsõnumite saatmine võimalikuks saama. Kolmas Eesti operaator Q GSM seda teenust veel ei toeta.
  Peale selle on Nokia 3210-l veel teisigi uuendusi. Võimalik on vahetada nii telefoni esi- kui tagapaneeli. Mõlemat on saadaval mitmetes värvides. Varasemate Nokiatega võrreldes on oluliselt paranenud ekraani graafika, menüü sümbolid on liikuvad. Nokia 3210ga saab mängida kolme mängu, neist uus mäng sarnaneb tuntud taskumänguga «15».
  Telefon sisaldab sõnaraamatut
  Uudne on ka sõnaraamat. Lühisõnumi kirjutamisel pakub telefon oma mälust ise mõne klahvivajutuse järel võimalikku sõna. Sõnu saab telefoni omanik ka ise mällu salvestada. Eestikeelset sõnaraamatut veel ei ole.
  Igale mälus olevale telefoninumbrile saab seada oma helina, valides 40 tooni hulgast (sh ise komponeeritavad). Nagu luksusmudelil Nokia 8810-l on uuel telefonil sisseehitatud antenn. 8810ga sarnaneb 3210 ka oma väikeste mõõtmete poolest.
  Nokia näib liikuvat siseantenniga telefonide suunas.
  Tundeid saab väljendada vastava piltsõnumiga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Jah, nüüd tuleb seljad kokku panna!
Riik hankijana peaks praeguses keerulises majanduskeskkonnas, kus kõikvõimalikku laadi turutõrked on igapäevane nähe, olema töö teostaja suhtes mõistlik ja paindlik, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Liigne bürokraatia, nagu me juhtkirjades sageli meelde tuletame, ei tule ühelgi ajal kasuks, kriisis aga on selle mõju hukutav.
Riik hankijana peaks praeguses keerulises majanduskeskkonnas, kus kõikvõimalikku laadi turutõrked on igapäevane nähe, olema töö teostaja suhtes mõistlik ja paindlik, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Liigne bürokraatia, nagu me juhtkirjades sageli meelde tuletame, ei tule ühelgi ajal kasuks, kriisis aga on selle mõju hukutav.
Tallinna börs alustas uut nädalat kukkumisega
Tallinna börs langes täna koos ülejäänud Euroopa turgudega. Enim kukkusid kodubörsil PRFoodsi, Silvano Fashion Groupi ja Ekspress Grupi aktsiad.
Tallinna börs langes täna koos ülejäänud Euroopa turgudega. Enim kukkusid kodubörsil PRFoodsi, Silvano Fashion Groupi ja Ekspress Grupi aktsiad.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus: Eesti suurim pank ja tööstuste kriisiplaanid
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Viimse hetkeni ellujäämist lootnud ettevõte heitis hinge
13. reedel läks lõplikult pankrotti pika ajalooga Eesti ekspedeerimisfirma Mep Trans, mille omanik Denis Belov kõigest kaks nädalat tagasi ütles, et olukord pole veel täiesti lootusetu. „Võitleme,” ütles Belov siis.
13. reedel läks lõplikult pankrotti pika ajalooga Eesti ekspedeerimisfirma Mep Trans, mille omanik Denis Belov kõigest kaks nädalat tagasi ütles, et olukord pole veel täiesti lootusetu. „Võitleme,” ütles Belov siis.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.