• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nokia edu Ericssoni ees neljakordne

  Nokia mobiiltelefone müüdi teises kvartalis Ericssonidest üle nelja korra rohkem, veel selle aasta esimese kolme kuu seis oli 3:1 Nokia kasuks.
  Nokia hoiab Eestis uute mobiiltelefonide müügi osas pikemat aega oma liidripositsiooni. Tema konkurendid Ericsson ja Siemens tõid selle aasta teises kvartalis turule mitmeid hästi müüvaid telefone. Nagu aasta esimese kolme kuuga osteti aprillist juunini kõige rohkem keskmise hinnaklassi mudelit Nokia 5110, mida ametlikud maaletoojad müüsid 7557 eksemplari. Teise positsiooni hõivas Q GSMi poolt aastase liitumislepinguga müüdav Alcatel One Touch View.
  Nokiat maale toova OÜ Mobinest direktori Agur Jõgi sõnul oli teise kvartali müük ootamatult palju parem esimese kolme kuu müügist. Ericssoni ja Siemensi uued telefonid, operaatorite soodsad kõnehinna pakkumised ja ilus suvi, mis paneb inimesed liikuma ja rohkem suhtlema, põhjendas Jõgi müüginumbrite kasvu.
  Teise kvartali suurim üllataja oli Siemensi uus mudel c25, mis edestas Ericssoni parimaid mudeleid. Hallo! turundusjuht Kaido Pähn nimetab Siemensi edu põhjustena õiget turuletuleku aega, toote hinna ja kvaliteedi suhet ning telefoni väikeseid mõõtmeid. Turul, kus domineerivad Nokia ja Ericsson, on hulk inimesi, kes tahavad erineda ja on nõus alla neelama Siemensi hädad, näiteks puuduvad eestikeelne menüü ja kell, mis teistel selle hinnaklassi telefonidel on, selgitas Pähn.
  Nokia tootenimistust kadus mais 3110, Ericssonil GA 628 ja GH 688. Lisandusid Ericsson T18s ja A1018s. Philips on üldse lõpetanud Eestis oma mobiilide müügi. Ühtki uut NMT-telefoni Eestis teises kvartalis ei müüdud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Allan Kool: ärikinnisvara hinnatõus tuleb järsk, 20–30 protsenti
Ärikinnisvara hinnatõus võtab elupindadele järele, seda nii uusarenduste kui üürihindade puhul, kirjutab Restate’i nõukogu liige Allan Kool.
Ärikinnisvara hinnatõus võtab elupindadele järele, seda nii uusarenduste kui üürihindade puhul, kirjutab Restate’i nõukogu liige Allan Kool.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Laulja Lauri Liiv: loodan, et enam kunagi ei pea suvaliselt valitud korteriomanikud kohtus kogu maja eest vastutama
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.