• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kujundus on sama vürtsikas kui köök

  Mõnusa Margarita sisekujundaja Urmas Kuke sõnul tuli usinatel töömeestel sabas käia ja selgitada, et palun krohvige lohakamalt.
  Lohakus käib kokku tex-mex-restoraniga, mis on segu Texase, mehhiko, inkade, indiaanlaste, kauboide ja veel teistegi rahvaste kultuurist, kelle väljarändajad nendes piirkondades elasid. Valdavalt on kõik lapsemeelselt kirju, kohustusliku elemendina kuuluvad texmexi värvitud lehmapealuud ja kõrge laud baarileti lähedal, sest baarileti ääres siin ei seista.
  Sööki oodates ei hakka igav ka siis, kui kellegagi vestelda pole. Seinamaalingutel võib jälgida tuntud ja tundmatuid loomi. Kogu stiil on räme ja lõunamaiselt räpakas, millest erineb teenindaja-tüdrukute valge pitspluus ja hispaaniapärane erksavärviline seelik. Nõukogudeaegne maja lisab kohale rohmakust. Ukse kõrval paiknev tühermaa on nagu linnavalitsuselt tellitud, meenutades tõelist kuivanud steppi.
  Tex-mex-stiilis restorani tegemine oligi gurmaanist sisekujundaja idee, sest köök on selles restoranis niisama eripärane kui kujundus.
  OÜ Servitrise ühe omaniku Kaja Merila sõnul tahavad inimesed midagi omapärast, lihtsalt restorani enam ei tulda. Koha on avastanud ka siseminister Jüri Mõis, kes seal jalopena pipardel laseb hea maitsta. Nädalavahetusel lisandub kujundusele ja tavatule toidule hispaania tants.
  Autor: Anu Tarvis
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neli põhjust, miks poliitikas läheb nüüd põnevaks
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Suur rahahai: sõidame seina suunas
Legendaarne investor ja miljardär Carl Icahn ütles, et USA aktsiaturge ootavad pikaajaliselt suured raskused.
Legendaarne investor ja miljardär Carl Icahn ütles, et USA aktsiaturge ootavad pikaajaliselt suured raskused.
Tallinnas vaeb Kõlvart tulevast koalitsioonipartnerit
Suurematest linnadest ei ole võimalikke koalitsioonikõnelusi alustatud veel kõige suuremas – Tallinnas –, kus ainuvõimu kaotanud Keskerakonnal on valida isegi kolme partneri vahel.
Suurematest linnadest ei ole võimalikke koalitsioonikõnelusi alustatud veel kõige suuremas – Tallinnas –, kus ainuvõimu kaotanud Keskerakonnal on valida isegi kolme partneri vahel.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.