• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rentnik süüdistab Tooli tagakiusamises

  Tarassova sõnul on ta Toolile kuuluvale majahaldusfirmale OÜ Natanel tasunud kõik kommunaalteenuste arved, kuid sellegipoolest on kaupluses elektrivool juulist saadik välja lülitatud. Natanel põhjendas seda ajutiste elektritöödega, kuid Eesti Energiast kinnitati, et mitte mingisuguseid töid ei teostata, rääkis Tarassova.
  «Tool käis kaupluses, karjus, lubas mulle prügi pähe visata ja ütles, et meil pole enam võimalust kaupluseruumides edasi tegutseda,» rääkis Tarassova. Poeomaniku sõnul ütles Tool, et ega kauplusel ei õnnestu hiljem niikuinii midagi tõestada.
  «Tool on väga raske iseloomuga inimene, temaga on võimatu asju ajada,» lausus Tarassova. Ta tunnistas, et alates sellest, kui Natanel andis mais poe kohtusse, pole ta enam renti maksnud. «Kui Tool hakkas maja haldama, siis tõstis ta õigustamatult renti,» põhjendas Tarassova.
  OÜ Natanel juhataja, Toomas Tooli äripartner Kaido Ojamets kinnitas, et kauplus on neile praeguse seisuga võlgu 550 000 krooni. «Alates detsembrist pole nad mitte midagi maksnud, üritasime anda neile võimaluse tasuda, kuid kevadel, kui võlg ulatus umbes 370 000 kroonini, andsime asja kohtusse, et rendileping ennetähtaegselt lõpetada,» sõnas Ojamets.
  Kui ühe kuu rendisumma ulatub kümnetesse tuhandetesse kroonidesse, siis teeb viha küll, kui tehakse 1600kroonine ülekanne, seletas Ojamets.
  «Me püüdsime viimase võimaluseni elektrit mitte välja lülitada, kuid kuna raha ei laekunud, oli viimane võimalus lasta elektrikul vool välja lülitada,» lisas Ojamets.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Kriis ajas töötu Siiri Sisaski seenele: müüsin kontserditel salateid ja moose
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Miks minilao kasutamine on kasvav trend ja millal sina võid miniladu vajada?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?