ÄP fototoimetus • 8. august 1999 kell 22:00

Rentnik süüdistab Tooli tagakiusamises

Tarassova sõnul on ta Toolile kuuluvale majahaldusfirmale OÜ Natanel tasunud kõik kommunaalteenuste arved, kuid sellegipoolest on kaupluses elektrivool juulist saadik välja lülitatud. Natanel põhjendas seda ajutiste elektritöödega, kuid Eesti Energiast kinnitati, et mitte mingisuguseid töid ei teostata, rääkis Tarassova.

«Tool käis kaupluses, karjus, lubas mulle prügi pähe visata ja ütles, et meil pole enam võimalust kaupluseruumides edasi tegutseda,» rääkis Tarassova. Poeomaniku sõnul ütles Tool, et ega kauplusel ei õnnestu hiljem niikuinii midagi tõestada.

«Tool on väga raske iseloomuga inimene, temaga on võimatu asju ajada,» lausus Tarassova. Ta tunnistas, et alates sellest, kui Natanel andis mais poe kohtusse, pole ta enam renti maksnud. «Kui Tool hakkas maja haldama, siis tõstis ta õigustamatult renti,» põhjendas Tarassova.

OÜ Natanel juhataja, Toomas Tooli äripartner Kaido Ojamets kinnitas, et kauplus on neile praeguse seisuga võlgu 550 000 krooni. «Alates detsembrist pole nad mitte midagi maksnud, üritasime anda neile võimaluse tasuda, kuid kevadel, kui võlg ulatus umbes 370 000 kroonini, andsime asja kohtusse, et rendileping ennetähtaegselt lõpetada,» sõnas Ojamets.

Kui ühe kuu rendisumma ulatub kümnetesse tuhandetesse kroonidesse, siis teeb viha küll, kui tehakse 1600kroonine ülekanne, seletas Ojamets.

«Me püüdsime viimase võimaluseni elektrit mitte välja lülitada, kuid kuna raha ei laekunud, oli viimane võimalus lasta elektrikul vool välja lülitada,» lisas Ojamets.

Autor: ÄP

Hetkel kuum