• Jaga lugu:

  Koolilapsed tasuta internetti

  «Loodame suurendada interneti- ja telefoniteenuste kasutamist kooliõpilaste seas,» põhjendas kooliaasta algusesse kavandatud kampaaniat Eesti Telefoni projektijuht Signe Karu. Ta ütles, et kaheksandate klasside õpilased valiti sihtrühmaks, kuna selles vanuses lapsed on juba arvutiõpet saanud.
  Reklaamikampaania maksab Eesti Telefonile umbes 500 000 krooni.
  Kooliõpilastele tasuta jagatav Atlas Starteri pakett maksab jaemüügis 149 krooni, kahetunnine Atlas Surfi ineternetiühenduse pakett 54 krooni. Lapsevanemad peavad siiski Eesti Telefonile tasuma 79 krooni interneti kasutamise kuutasu.
  Eesti Telefoni kingitust saavad kasutada vaid need õpilased, kellel on vaba juurdepääs modemiga arvutile ja telefoniühendusele. «Tegemist on ajatu projektiga, andmeside pakette võib kasutada siis, kui laps saab arvuti,» lausus Karu.
  ASi Microlink turundusjuht Allan Sombri väitis, et arvutile omab kodus juurdepääsu vaid kümme protsenti Eesti kaheksanda klassi õpilastest. «Loomult on see hea kampaania, noored on väga hea ja perspektiivikas sihtgrupp,» lisas Sombri.
  «Natuke naljakas on aga, et heategevuse vormis jagatakse tasuta seda, mida mujalt, näiteks Microlink Online'ist, saab tavaliselt tasuta,» ütles Sombri. Liitumine internetiühendust pakkuva Microlink Online'iga on tasuta, sõltuvalt andmesidepaketist on kuumaks kuni 199 krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.