• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Meedia kahjum 22 miljonit krooni

  Kahjumist teatas neljapäeval Eesti Meedias 92,5% suurust osalust omav Norra meediakontsern Schibsted.
  Eesti Meedia peadirektor Toomas Issak möönis, et poolaastatulemustega ei saa rahul olla, sest tegemist on ikkagi kahjumiga. «Selles mõttes võib aga rahule jääda, et kõik läheb plaanipäraselt,» lisas ta. Issaku sõnul plaanib firma kasumisse jõuda järgmisel aastal. Issak märkis, et kasumis olid maakonnalehed ja trükikoda Kroonpress, teises kvartalis ka Ajakirjade Kirjastus. Ülejäänud väljaanded tootsid kahjumit.
  Päevalehe Postimees peadirektor Erik Roose kinnitas, et Postimehe osa kahjumis oli minimaalne. «See oli tõesti väga väike osa. Põhiosa andsid Sõnumileht ja teised ettevõtted,» rääkis ta.
  Sõnumilehe peadirektor Priit Leito tunnistas, et Sõnumileht andis ligi kolmandiku kogu grupi kahjumist. Ta nentis, et Õhtulehega peetava hinnasõja tulemused poolaasta tulemustes veel ei kajastu, sest lehtede kaanehinna umbes poole võrra vähendamiseni viinud hinnasõda algas juuni lõpus. «Ega see järgmisi tulemusi muidugi ei paranda,» märkis Leito.
  Ajakirjade Kirjastuse finantsjuht Margit Remmet nentis, et kirjastus andis vaatamata teise kvartali kasumile poolaasta kokkuvõttes kahjumit.
  Eesti Meedia levitulud ulatusid esimesel poolaastal 68,3 miljoni ja reklaamitulud 53,5 miljoni kroonini. Muud tulud (trükikojast ja levifirmast) olid 38,9 miljonit krooni.
  Suurim kuluartikkel oli Eesti Meedia 64,3 miljoni krooni suurused personalikulud, tegevuskulud kokku ulatusid 182,8 miljoni kroonini.
  Konkureeriva ASi Ekspress Grupp pearaamatupidaja Marke Toode ütles, et grupp avaldab oma tulemused lähipäevil. BNSi andmetel on grupi nädalaleht Eesti Ekspress teeninud seitsme kuuga 3,14 miljonit krooni kasumit ja Eesti Päevaleht kuue kuuga 2,5 miljonit krooni kahjumit.
  Autor: Siim Saidla
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Jah, nüüd tuleb seljad kokku panna!
Riik hankijana peaks praeguses keerulises majanduskeskkonnas, kus kõikvõimalikku laadi turutõrked on igapäevane nähe, olema töö teostaja suhtes mõistlik ja paindlik, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Liigne bürokraatia, nagu me juhtkirjades sageli meelde tuletame, ei tule ühelgi ajal kasuks, kriisis aga on selle mõju hukutav.
Riik hankijana peaks praeguses keerulises majanduskeskkonnas, kus kõikvõimalikku laadi turutõrked on igapäevane nähe, olema töö teostaja suhtes mõistlik ja paindlik, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Liigne bürokraatia, nagu me juhtkirjades sageli meelde tuletame, ei tule ühelgi ajal kasuks, kriisis aga on selle mõju hukutav.
Tallinna börs alustas uut nädalat kukkumisega
Tallinna börs langes täna koos ülejäänud Euroopa turgudega. Enim kukkusid kodubörsil PRFoodsi, Silvano Fashion Groupi ja Ekspress Grupi aktsiad.
Tallinna börs langes täna koos ülejäänud Euroopa turgudega. Enim kukkusid kodubörsil PRFoodsi, Silvano Fashion Groupi ja Ekspress Grupi aktsiad.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus: Eesti suurim pank ja tööstuste kriisiplaanid
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Viimse hetkeni ellujäämist lootnud ettevõte heitis hinge
13. reedel läks lõplikult pankrotti pika ajalooga Eesti ekspedeerimisfirma Mep Trans, mille omanik Denis Belov kõigest kaks nädalat tagasi ütles, et olukord pole veel täiesti lootusetu. „Võitleme,” ütles Belov siis.
13. reedel läks lõplikult pankrotti pika ajalooga Eesti ekspedeerimisfirma Mep Trans, mille omanik Denis Belov kõigest kaks nädalat tagasi ütles, et olukord pole veel täiesti lootusetu. „Võitleme,” ütles Belov siis.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.