Peep Sooman • 24. august 1999 kell 22:00

Jehe läheb MicroLinki

«Kokkulepe MicroLinkiga on olemas, lõpliku lepingu sõlmime mõne nädala pärast,» sõnas Jehe eile. Tema sõnul säilitab ta osaluse Uus Maas, kuid tegevjuhina kinnisvarafirmas enam ei osale.

«Vahetan töökohta, sest olen kinnisvaraäris kaheksa aastat tegutsenud ning leidsin MicroLinkis töötamise näol uue väljakutse,» sõnas ta. «Hariduselt olen ma arvutiinsener, enne tegin kinnisvaraga tööd ja hobiks olid arvutid, nüüd vahetan töö ja hobi omavahel ära,» rääkis Jehe.

Kinnisvarafirma Uus Maa teine omanik ja Uus Maa Kinnisvaraarenduse OÜ õigusjärglase Uus Maa Konsultantide OÜ juht Urmas Laur ütles, et Jehe arvutifirmasse tööle minek on hea, sest tulevikus mängib elektrooniline kinnisvaraäri suurt rolli. Äsja lahkus Uus Maa Konsultantide OÜst veel üks töötaja, Lauri sõnul põhjustas selle ühe konkreetse projekti lõppemine. «Jehe lahkumise põhjused on isiklikud, mitte Uus Maa tegevusega seotud,» kinnitas Laur.

Hetkel kuum