ÄP fototoimetus • 24. august 1999 kell 22:00

Ühinenud Meiereid loobub aegunud võist

«Rääkisin eile sel teemal Ühinenud Meiereide juhtidega ja nad lubasid või välja vedada,» ütles Razumovski. Tema sõnul pole sellekohast kirjalikku taotlust Ühinenud Meiereidelt veel tulnud.

Eelmise nädala keskel avastas veterinaarameti piiriteenistus Tartu tollilaos Ühinenud Meiereidele kuuluva säilivustähtaja ületanud või ning tegi piimatöötlejale ettekirjutuse või tootjamaale tagasi saata või hävitada. «Selles osas jään mina oma seisukohtade juurde,» ütles Razumovski.

Eileõhtusel istungil kuulas valitsuskabinet ära põllumajandusministri ettekande Ühinenud Meiereide aegunud või ümber tekkinud segaduse kohta, kuid mingit seisukohta või hinnangut Ühinenud Meiereide ega veterinaarameti käitumisele ei andnud.

Autor: ÄP

Hetkel kuum