Sirje Niitra • 26. august 1999 kell 22:00

OÜ Wicom juht vahetus

Eile kinnitati OÜ Wicomist, et Ruubel ettevõttes enam ei tööta.

Ruubel asus Wicomi juhatuse esimehe kohale selle aasta juunis, kui lahkhelide tõttu firma sisulise omaniku Aleksander Kofkiniga pani sama ameti maha Priit Vilba.

Jõulu keeldus eile toimunud kaadrivahetust kommenteerimast. Ruubel on varem öelnud, et Wicomis ei toimu midagi suuromaniku Kofkini teadmata.

Kofkinile kuuluva 250 mln krooni maksma läinud endise hotelli Tallinn renoveerimine viis pankrotini ASi Wiklar, mis jäi samal objektil tehtud tööde eest võlgu kümnele teisele ehitusfirmale. Suurema võlausaldajana on pankrotiprotsessis ka Wicom, millele Wiklar võlgneb ligi miljon krooni.

Teise võlausaldaja ASi Terg juhataja Martin Maidla ütles, et pärast Wiklari pankroti väljakuulutamist on teiste ehitusfirmade hulgas usalduse kaotanud ka OÜ Wicom ja ükski alltöövõtja ilma täieliku ettemaksuta sellele firmale enam tööd ei tee.

Hetkel kuum