26. august 1999 kell 22:00

Webberi hitid tulevad koju kätte

esitavad West End Company solistid Londonist, ERSO

28., 29. augustil kell 20

Paldiski endise sõjaväebaasi riviväljakul

pilet 200--400 krooni

korraldaja Eesti Kontsert

info 6 44 13 08

Õnneks ei pea te sõitma Londonisse, kui soovite kuulata legendaarse muusikalimeistri Andrew Lloyd Webberi kuulsaimad meloodiad «Ooperifantoomist», «Jesus Christ Superstarist», «Sunset Boulevardist» ja teistest maailma muusikalide kullafondi kuuluvatest teostest. Homme ja ülehomme esinevad Paldiskis Londoni West End Company solistid koos ERSO ja oratooriumikooriga. West End Company on rahvusvaheline ooperite ja muusikalide esitamist korraldav agentuur, kelle vahendusel jõuavad Eestisse Londoni muusikateatrite lavadel tuntud solistid.

Korraldajad on mõelnud sellelegi, et kontserdielamust ei häiriks nälg ja janu. Üllatuslikult saab sündmuspaika sõita spetsiaalse rongiga, mis väljub mõlemal päeval Balti jaamast kell 17.40 ning Paldiskist tagasi kell 22.58.

Paldiski endise sõjaväebaasi palju näinud ja kuulnud seinad avavad end homme Andrew Lloyd Webberi muusikale ja publikule, kes vaevalt varem sinna sattunud.

Hetkel kuum