• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Norma ootab lepingut

  Norma aktsiaga sooritatud 30 tehingu ligi 2,3 miljoni krooni suurune kogukäive oli börsi põhinimekirja suurim.
  Norma Grupi juhatuse esimees Toomas Tamsar avaldas reedel ettevõtte edu üle heameelt ning tunnistas, et ilmselt ootavad investorid lähiajal Rootsi Autoliviga aktsiate müügilepingu sõlmimist.
  «Ma ei julge konkreetset lepingu allkirjastamise kuupäeva lubada, kuid pole võimatu, et midagi toimub juba septembri esimesel poolel,» lausus Tamsar.
  Tamsar möönis, et edasiminekut läbirääkimistes ei ole toimunud ja leping sõlmitakse pärast seda, kui Autoliv jõuab Normas due dilligence'iga (ettevõtte hindamine) lõpule.
  Autolivi avalike suhete juht Mats Ödman on avaldanud lootust, et Norma seisu hindamine lõpeb augustikuuga.
  Norma aktsia on investorite huviorbiidis alates juulikuu algusest, mil ilmnes, et Rootsi autotarvikute tootja Autoliv võib osta ligi 50% Norma aktsiaid. Enne uudise ilmsikstulekut kaubeldi aktsiaga börsil alla 25kroonisel hinnatasemel.
  Juuli alguses lootis Norma Grupp Autoliviga 50% Norma aktsiate müügilepingu allkirjastada septembriks, kuid analüütikute hinnangul ei ole tõenäoline, et seda kahe päeva jooksul teha jõutakse.
  Vaatamata sellele, et lepingu allkirjastamine viibib, ei pea analüütikud tõenäoliseks, et Autoliv võiks aktsiate ostust loobuda ning lepingu positiivne mõju on praegusesse aktsiahinda sisse arvestatud.
  Lühemas perspektiivis enam suurt ja kiiret hinnatõusu oodata ei ole, lausus Suprema analüütik Paavo Põld. Tema sõnul võib aktsiahind tõusta 55 kroonini, kuid sellest tasemest kõrgemale võib hind liikuda vaid heade majandustulemuste mõjul.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Enefit Greeni aktsionärid kinnitasid dividendi
Täna toimus Enefit Greeni aktsionäride koosolek, kus kinnitati 0,151 eurone dividend, selgub börsiteatest.
Täna toimus Enefit Greeni aktsionäride koosolek, kus kinnitati 0,151 eurone dividend, selgub börsiteatest.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus IT-minister, aasta reklaamiagentuur ja revolutsioon tervishoius
IT-minister Andres Sutiga räägime Eesti riigi positsioonidest WEB3- ja krüptomaastikul – tegu on kiiresti muutuva valdkonnaga, mis kipub regulatsioonidele jalgu jääma.
IT-minister Andres Sutiga räägime Eesti riigi positsioonidest WEB3- ja krüptomaastikul – tegu on kiiresti muutuva valdkonnaga, mis kipub regulatsioonidele jalgu jääma.
Eesti saab leevendada inflatsiooni mõju, hinnatõusu ennast pidurdada on raske
Kuivõrd inimeste ostujõust viiendiku, vaesematel isegi kolmandiku viinud hinnatõus on põhjustatud peamiselt Eestist väljaspool tekkinud põhjustest, napib ka võimalusi, kuidas seda siin kohapeal pidurdada.
Kuivõrd inimeste ostujõust viiendiku, vaesematel isegi kolmandiku viinud hinnatõus on põhjustatud peamiselt Eestist väljaspool tekkinud põhjustest, napib ka võimalusi, kuidas seda siin kohapeal pidurdada.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.