30. august 1999 kell 22:00

LASCO erastamise kava valmis

Kui nõukogu projekti heaks kiidab, saab erastamisagentuuri juhatus teha otsuse LASCO erastamiskorra kinnitamiseks. Läti valitsus on kiitnud heaks erastamistingimused, mille kohaselt 44% aktsiatest müüakse streteegilisele investorile.

Erastamisagentuur on saatnud erastamistingimused kahekümnele investorile, kelle seas on Eastewind Transport, Laskaridis Shipping, Tufton Oceanic, Maersk, DFDS Transport, Scandlines Baltic, Norra Kaubandusnõukogu, Stenaline, FG -- Shipping Finlines, V. Ships, Magnus Bros. Capital Management, Naess Overseas, Nomura International, Scaldis Reefer Chartering N.V. Curacao, Euroopa Arengupank (EBRD), Daiwa Europe, Drytank S.A., Elkem Chartering, Enskilda Securities ja Ventspils Tirdzniecbas Osta-G.

Autor: BNS

Hetkel kuum