• Jaga lugu:

  Arvutitootjate müük paraneb

  Lõuna-Eesti suurima arvutifirma ASi Ordi tulemused olid augustis kaks korda paremad teiste suvekuudega võrreldes. Mulluse näitajaga võrreldes kasvas tootmine Ordis 30 protsenti. «Eesti arvutit on ikka inimestele vaja, ettevõtted tulid augustis puhkuselt tagasi, vanemad muretsevad oma võsukestele arvuti koju,» kommenteeris müügitulemusi Ordi juhataja Sulev Sisask. «Üldiselt august ja juuli on alati väga erinevad ning neid pole mõtet võrreldagi.» Augustis müüs Ordi 428 arvutit.
  Pennu Computer Technology Group (PCTG) suutis eelmisel kuul müüa kolm korda rohkem arvuteid teiste kuudega võrreldes. Kui juulis tootis PCTG 106 arvutit, siis augustis ulatus see arv 320ni.
  Eesti arvutituru liider MicroLink tootis augustis Eestis 824 arvutit, mis on ligi 40 vähem kui mullu samal perioodil. MicroLinki arvutitootmise käive oli augustis Eestis kokku 14,4 miljoni krooni.
  365 arvutit valmis MicroLinki Läti tehases. «Läti tehase kohta on see väga hea tulemus,» sõnas ASi MicroLink turundusjuht Allan Sombri. September peaks Sombri prognoosi kohaselt olema augustist parem, kaasa aitab FreePC kampaania, mille raames pakub firma tasuta arvutit MicroLink Online'iga kolmeaastase lepingu sõlminud internetikasutajale.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Eestlase asutatud Workland võtab üle Soome konkurendi ärid
Eesti koostöötamiskeskuste ja täisteenusbüroode kett Workland laiendab oma võrgustikku kahe keskuse võrra, võttes üle UMA keskused Tallinnas Maakri tänaval ning Vilniuses GO9 keskuses, teatas ettevõte.
Eesti koostöötamiskeskuste ja täisteenusbüroode kett Workland laiendab oma võrgustikku kahe keskuse võrra, võttes üle UMA keskused Tallinnas Maakri tänaval ning Vilniuses GO9 keskuses, teatas ettevõte.