• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kapitaliliisingu tähtaeg pikeneb

  Hansa Liising Eesti ASi autoprojekti juht Ando Uus kinnitas eile, et viimastel päevadel on hakatud kõikidele liisingufirma klientidele viieaastase makseperioodiga liisingut pakkuma. Uus lausus, et mõne päevaga on viieaastast liisingut müüdud enam kui kümnele kliendile. Ta lisas, et esmase sissemaksu suurus, intress ja igakuise tagasimakse suurus netopalgast liisinguperioodi pikenemisel ei muutu.
  Ühisliisingu juhatuse esimehe kohusetäitja, Ühispanga asepresident Ülo Suurkask ütles, et ka Ühisliising on valmis pakkuma sõiduautole liisingut kuni viieaastase maksegraafikuga. «Praegu veel pole ühtegi sõiduautot sellistel tingimustel müüdud, küll aga veokeid,» rääkis ta. «Me ei järgi Hansa Liisingu eeskuju, aga võrreldes varasemaga on ressursid muutunud pikaajalisemaks,» selgitas Suurkask. «Kui on hea klient ja autol ka viie aasta pärast tagatist jätkub, siis oleme valmis pikema makseperioodiga liisingut andma,» sõnas ta. Suurkask ütles, et eelkõige annab Ühisliising pikema perioodiga auto väljaostmise võimaluse Saksa autodele.
  ASi BFK Fordi Keskus müügidirektor Tarmo Kõss ütles, et tõenäoliselt autode müük plahvatuslikult ei kasva. «Suurem osa klientidest on firmad, pigem annab pikem makseperiood võimaluse kliendile odavama auto asemel osta kallim,» sõnas Kõss.
  Pikem periood on kasulik neile, kes niikuinii autot liisinguga osta tahavad, sest perioodi pikenemisel kasvab ka panga risk, mistõttu kliendi valikul järeleandmisi ei tehta, leidis Kõss.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Baltic Horizon kasvatas renditulu Fond loob oma tagasiostuprogrammi
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Hans H. Luige trükikoda saab uue juhi
Möödunud suvel Hans H. Luige kätte läinud trükikoda Printall saab 23. mail uue juhi, trükikoda alates 2000. aastast juhtinud Andrus Takkin taandub juhtimisest ja lahkub ettevõttest, teatas ettevõte.
Möödunud suvel Hans H. Luige kätte läinud trükikoda Printall saab 23. mail uue juhi, trükikoda alates 2000. aastast juhtinud Andrus Takkin taandub juhtimisest ja lahkub ettevõttest, teatas ettevõte.
Raadiohommikus: veresaun börsidel, restoraniäri eluspüsimine ja nõuanded ettevõtjale
Esmaspäevases hommikuprogrammis võtame luubi alla investorite otsused veresauna ajal aktsiaturgudel, räägime restoraniäri hakkamasaamisest järjekordses kriisis ja anname nõu, kuidas heitlikul ajal äriprotsesse ümber korraldada.
Esmaspäevases hommikuprogrammis võtame luubi alla investorite otsused veresauna ajal aktsiaturgudel, räägime restoraniäri hakkamasaamisest järjekordses kriisis ja anname nõu, kuidas heitlikul ajal äriprotsesse ümber korraldada.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.