19. september 1999 • 1 min
Jaga lugu:

Edelast ohustavad konkurentsirauad

Edelaraudteesse suhtuti tema sünni järel üsna üleolevalt, riigisisene reisijavedu oli madalseisus, rongid viletsad ja sõitsid aeglaselt. Bussifirmad nautisid sõitjaterohkust ja raudteel reisijate vedamine ei kujutanud bussivedajaile mingit probleemi. Edelaraudtee rongid on muutunud mugavamaks, ja mis vast põhiline, Edelaraudtee on saamas endale eraomanikku. Nüüd oli vaja ruttu kolmele ministrile teha ettepanek riigisisene raudruunaga reisivedu lõpetada -- äkki tõuseb viimane liikumissageduselt ja kiiruselt eurotasemele. Ja siis tuleb bussivedajail arvestama hakata juba ära unustatud konkurendiga.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt