• Jaga lugu:

  Lennujaama juhid üksmeelel

  ASi Tallinna Lennujaam nõukogu esimees Tarmo Amer ütles, et juhatus mitte ei varjanud informatsiooni rendikonkursside kohta, vaid reeglid, millal ja kuidas seda teha, olid kokku leppimata ning see tekitas mõne nõukogu liikme hinnangul segadust. Eile kohustus juhatus teavitama nõukogu iga kuu lennuliiklusstatistikast ja majandustulemustest ning iga kord eraldi erakorraliste sündmuste puhul.
  Lennujaama nõukogu liige Madis Üürike on varem juhatusele ette heitnud, et lennujaama tax-free poodide konkurss polnud küllalt läbipaistev.
  Ameri sõnul on ta üritanud muuta varasemat praktikat, kus lennujaama nõukogu sekkus ettevõtte igapäevasesse juhtimisse, ja on jätnud nõukogu hoolde strateegilise suunamise ning järelevalve. Ühe tax-free kaupluse konkursi võitja SAS Tradingu koostöö kohta ASiga ATM, mille taga on sadama samalaadse poega kuulsaks saanud Alar Tamkivi, ütles Amer, et tegu on SAS Tradingu valikuga. «Meil pole mingit alust kahelda, et see firma suudab oma kontsessioonilepinguga võetud kohustusi täita,» märkis ta.
  Nõukogu esimees kinnitas, et pole saanud ühtki kaebust seniste rendikonkursside kohta. Juhatuse esitatud dokumendid nende korralduse ja tulemuste kohta rahuldasid nõukogu liikmeid ja vahepeal puhkenud pinged on nüüd maha võetud, kinnitas Amer.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Nasdaq ainukesena napis plussis
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: kuidas kutsuda vaktsineerimiskiirabi enda ettevõttesse?
Teisipäevases hommikuprogrammis räägime nii vaktsineerimisest, värskelt raha kaasanud idufirmast, tehase ehitusest keset Eestit kui ka konkurentsiraportite põnevatest leidudest.
Teisipäevases hommikuprogrammis räägime nii vaktsineerimisest, värskelt raha kaasanud idufirmast, tehase ehitusest keset Eestit kui ka konkurentsiraportite põnevatest leidudest.
Raadiohommikus: Lehar Küti uued ametid, hämarad poed ja kuuma kooli tihe sõel
Endine KredExi juht Lehar Kütt asus sel nädalal juhtima Coop Panga äriklientide uut tooteliini, samuti hakkab ta otsustama Euroopa miljardite jõudmise üle Eesti ettevõteteni rahastus InvestEU. Esmaspäevases hommikuprogrammis teeme mõlemast uuest ametist juttu.
Endine KredExi juht Lehar Kütt asus sel nädalal juhtima Coop Panga äriklientide uut tooteliini, samuti hakkab ta otsustama Euroopa miljardite jõudmise üle Eesti ettevõteteni rahastus InvestEU. Esmaspäevases hommikuprogrammis teeme mõlemast uuest ametist juttu.