• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  AB Grupi investor taotleb ajapikendust 15. oktoobrini

  Kindlustusinspektsiooni peadirektori asetäitja Kaido Tropp ütles, et inspektsiooni juhataja 15. septembri otsuse kohaselt on AB Grupi seltside litsentsid 1. oktoobrist peatatud, kuid iseenesest ei ole see pöördumatu protsess.
  «Me saaksime ASA ja AB Elukindlustuse litsentsid oma otsusega uuesti taastada ja kui investor tõesti 15. oktoobriks raha investeerib, oleks väga tore,» rääkis Tropp. «Paraku pole investori senine tegevus meis erilist usaldust äratanud, mistõttu sai see samm siiski tehtud,» märkis ta.
  Tropp kinnitas, et inspektsioon asub ühtlasi vormistama ettepanekut kindlustustegevuse litsentsikomisjonile ASA ja AB Elukindlustuse litsentside tühistamiseks. «Selle ettevalmistamine võtab teatud aja, kas täna või järgmise nädala alguses,» ütles ta reede hommikul ettepaneku tegemise kohta.
  Edasine sõltub Troppi sõnul sellest, millal rahandusminister otsustab litsentsikomisjoni kokku kutsuda ja millise otsuse komisjon langetab.
  Kindlustusinspektsioon peatas reedel AB Kindlustuse Gruppi kuuluvate ASA Kindlustuse ja AB Elukindlustuse tegevuslitsentsid, sest seltsides enamusosaluse omandanud investor ei esitanud tähtajaks seltside saneerimiskava, dokumente firma tausta kohta ning dokumente, mis tõestaksid investeeringu tegemist seltsidesse.
  Advantage Life Products on jaganud septembrikuu jooksul korduvaid lubadusi, kuid need kõik täitmata jätnud.
  Raskustes kindlustusseltsid pole suutnud kolme ja poole kuu jooksul katta reserve, mis on osaliselt investeeritud pankrotistunud kinnisvaraarendaja Maakri Ehitus võlakirjadesse.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neli põhjust, miks poliitikas läheb nüüd põnevaks
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Täna tuleb turule esimene börsil kaubeldav USA bitcoinifond
Bitcoin jätkas kõigi aegade rekordile lähenemist, tõusule on kaasa aidanud esimese börsil kaubeldava bitcoinifondi turuletulek USAs, vahendab Bloomberg.
Bitcoin jätkas kõigi aegade rekordile lähenemist, tõusule on kaasa aidanud esimese börsil kaubeldava bitcoinifondi turuletulek USAs, vahendab Bloomberg.
Tallinnas vaeb Kõlvart tulevast koalitsioonipartnerit
Suurematest linnadest ei ole võimalikke koalitsioonikõnelusi alustatud veel kõige suuremas – Tallinnas –, kus ainuvõimu kaotanud Keskerakonnal on valida isegi kolme partneri vahel.
Suurematest linnadest ei ole võimalikke koalitsioonikõnelusi alustatud veel kõige suuremas – Tallinnas –, kus ainuvõimu kaotanud Keskerakonnal on valida isegi kolme partneri vahel.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.