• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Peugeot tõuseb tippu

  Peugeot müüs eelmisel kuul kokku 81 sõiduautot, millest kõik jäid Eestisse. Augustis oli Peugeot' müügiedu taga 78 Venemaale müüdud sõiduautot Peugeot 206. Septembris moodustas lõviosa müüdud Peugeot' sõidukitest taas väikeauto Peugeot 206.
  «Enamik väikeautosid olid diiselmootoritega, mis näitab, et inimesed on hakanud rohkem raha lugema,» lausus Peugeot'sid müüva ASi Kommest Auto juhataja Toomas Rüütmann.
  Rüütmanni sõnul olid firma varasemad müügitulemused kahvatud raskuste tõttu Prantsusmaalt tarnimisel. Nüüd on need mured ületatud, kinnitas juhataja ja ennustas, et oktoobri läbimüük tuleb Kommest Autol veel suurem kui kahel viimasel kuul.
  Mazdade müüjad AS Vilojett ja AS Esma Auto müüsid kahepeale kokku 109 autot septembris, millega Jaapani autofirma toodang oli Eestis esikohal. Võrreldes augustis müüdud 64 autoga on Mazdade müügikasv olnud märkimisväärne.
  Osaliselt võlgnevad Mazdade müüjad läbimüügi suurenemise eest tänu politseiametile, mille suurtellimus hakkab kohale jõudma. Politseiameti tellitud esimesed sõiduautod Mazda 626 kergitasid mõnevõrra Esma Auto müügitulemust. AS Vilojett müüs samas septembris 68 sõiduautot Esma Auto 40 vastu.
  «Meie arvestuste kohaselt on 60--70 autot kuus täiesti normaalne tulemus, kuid eks oma osa mängivad kindlasti soodsamad avamishinnad,» lausus ASi Vilojett müüja Peeter Merivälja. Tema sõnul müüdi 68 autost 58 Tallinnas, enamik müüdud markidest oli Mazda 323.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.