Madli Zobel • 6. oktoober 1999 kell 22:00

Keskerakond kasutab kampaaniaks Leksi ruume

Leks Kindlustuse müügijuht Mart Aare ütles, et ülearuseid ruume üritati välja rentida juba ammu. «Oma teada rentisime vorstivabriku esindusele,» tõdes Aare. «Meil oli hea meel, et lõpuks rentniku leidsime. Et sinna Keskerakonna infopunkt tuleb, selgus, kui polnud enam ärieetiline ära öelda,» lisas ta.

Sel nädalal Haapsalu elanike postkastidesse ilmunud Keskerakonna infoleht teavitab infopunktist Leks Kindlustuse ruumes. «Tahan teada, kes on võtnud omale õiguse meie nime kasutada, see on täielik jama,» ütles Aare.

Keskerakonna Läänemaa piirkonna juht Märt Maiste ütles, et rendilepingu sõlmis inimene, kes kandideerib keskerakonna nimekirjas, kuid pole erakonna liige. Tema sõnul on see üks lihatööstuse omanikke Väino Mets.

Mets ütles, et tema sellist lepingut sõlminud pole, ja lisas, et Sinalepa lihatööstus toetab kõiki haigeid, vanureid ja lapsi.

Teil ei ole kokkulepet kasutada Leksi nime?

Meil on leping kasutada neid ruume.

Kellel meil?

Meie nimekirjal.

Haapsalu Keskerakonna nimekirjal on leping kasutada neid ruume?

Ei ole.

Te väitsite just praegu, et on?

See on demagoogia ja teie küsimused on pahatahtlikud.

Hetkel kuum