• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Meeletu söömaaeg

  Järgmisel laupäeval on paljudel huvilistel võimalus osa saada kokakunsti imedest, sest Eestisse tuleb loodusest antud talendiga meisterkokk Christer Lingström.
  Aasta koka tiitliga pärjatud ning gastronoomiaakadeemia kuldmedaliga auhinnatud mees on Rootsis restorani Edsbacka Krog omanik ja peakokk.
  Nimetatud restoran tunnistati käesoleval aastal parimaks Rootsi restoraniks.
  Lingströmi edukus peitub õigetes valikutes. Tema lihtsal rootsi köögil põhinevad road esindavad kokakunsti kõrget taset ja koosnevad peaaegu eranditult rootsi päritolu toiduainetest. Samas käib ta igal aastal Prantsusmaal, et saada uusi muljeid ja ideid, mida kodurestoranis rakendada.
  Egoistis pakub Lingström viiekäigulise õhtusöögi, mille põhikomponent on kartul. Meile nii omast toiduainet kasutab meisterkokk üllatuslikult ka magustoitude valmistamisel. Sama menüüga on Edsbacka Krogi peakokk esinenud väga edukalt tänavusuvisel ringreisil Saksamaal, Jaapanis, Poolas, Jaapanis, Hispaanias ja Venemaal.
  - Rootsi gastronoomia suursaadiku ja meisterkoka Christer Lingströmi viiekäiguline õhtusöök Eestis
  30. oktoobril kell 19 restoranisEgoist
  kohtade ettetellimine koos õhtusöögiga maksab 2360 kr/inimene
  - Tallinn, Vene 33
  - info 250 9 42 64
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.