• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kodumaised arvutid kallinesid

  Oktoobris ilmnes kodumaiste arvutite kokkupanijate suurem sõltuvus arvutiosade hinnatõusust, sest erinevalt välismaistest suurtootjatest, kes müüvad veel enne mälutõusu soetatud viimastest osadest kokku pandud arvuteid, on kodumaistel ladudesse juba uued ja kallimad ostetud. Oluline oli ka arvutihinnaindeksisse saadetud arvutite konfiguratsioonierinevus. Müüjad pakuvad väga erinevaid arvuteid: ühed enam Celeron 400 ei pakugi, teised müüvad seda kõige rohkem. Et arvutihinnaindeksit võrrelda, tuleb arvestada, et enamikul eestimaistel arvutitel olid hinnakomplektis suuremad kõvakettad ja rohkem mälu.
  Välismaistest arvutitest muutusid eelmisel kuul odavamaks Siemens, Dell, Compaq ja IBM.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neli põhjust, miks poliitikas läheb nüüd põnevaks
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Suur rahahai: sõidame seina suunas
Legendaarne investor ja miljardär Carl Icahn ütles, et USA aktsiaturge ootavad pikaajaliselt suured raskused.
Legendaarne investor ja miljardär Carl Icahn ütles, et USA aktsiaturge ootavad pikaajaliselt suured raskused.
Tallinnas vaeb Kõlvart tulevast koalitsioonipartnerit
Suurematest linnadest ei ole võimalikke koalitsioonikõnelusi alustatud veel kõige suuremas – Tallinnas –, kus ainuvõimu kaotanud Keskerakonnal on valida isegi kolme partneri vahel.
Suurematest linnadest ei ole võimalikke koalitsioonikõnelusi alustatud veel kõige suuremas – Tallinnas –, kus ainuvõimu kaotanud Keskerakonnal on valida isegi kolme partneri vahel.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.