• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Mõis võtab tööle endise pettuses kahtlustatava

  Hoiupangale kuulunud Eesti Kindlustuses töötanud Ivar Virkust süüdistas tollane Hansapanga juhatuse esimees Jüri Mõis 1998. aasta suvel dokumentide võltsimises ja suurpettuses. Enne Eesti Kindlustusest lahkumist korraldas Virkus kindlustusfirma tütarfirma, oma venna Alvari juhitud ASi Kinnisvarakonsultant ebaseadusliku müügi OÜ-le Viru Kinnisvara. Tehingu hinnatav kahju Hansapanga omandusse läinud Eesti Kindlustusele oli kuni 4 miljonit krooni.
  Isamaaliidu Tallinna piirkonna juhi Andres Herkeli sõnul oli tegu Mõõdukate ettepanekuga ja seni pole Mõis Virkuse kandidatuuri abilinnapea kohale rahanduse alal vaidlustanud. Ettepanek tehti Mõisa juuresolekul, kes sellele vastu ei vaielnud, sest eelnevalt oli ta Virkusega kohtunud ja ära leppinud.
  Koalitsioonipoliitikute sõnul kinnitasid Mõis ja Virkus kumbki oma erakonnale, et nad on oma erimeelsused ületanud ja suudavad ühiselt linnavalitsuses töötada.
  Mõis kinnitas eile, et tema Virkusega koos töötamises probleemi ei näe. «Virkus küll tahtis kunagi teha ühte näotut tegu, aga usun, et sellest on ta omad järeldused teinud,» lausus Mõis. «Kõik patud kunagi kaovad ja ei saa ühe eksimuse pärast inimesele kriipsu peale tõmmata.»
  Mõis lisas, et kuigi Virkusel on aeg-ajalt olnud raskusi oma ja võõra asja vahel vahetegemisega, on ta sellest hoolimata väga asjalik inimene.
  Virkus väitis eile, et ta on küll Mõisaga kohtunud, kuid mingite probleemide lahendamist pole nad kohtumistel puudutanud. «Meie vastasseis on rohkem ajakirjanduse tekitatud ja meil pole mingeid erilisi erimeelsusi,» kinnitas Virkus. «Loomulikult suudame ühises linnavalitsuses koos töötada, minul pole kunagi olnud Mõisale midagi ette heita.»
  Virkuse kandidatuuri abilinnapea kohale on koalitsioon kinnitatud ja läheb täna volikogus koos ülejäänud abilinnapeade ja Jüri Mõisa linnapea kandidatuuriga hääletamisele. Uues linnavalitsuses on senise viie abilinnapea koha asemel kuus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Baltic Horizon kasvatas renditulu Fond loob oma tagasiostuprogrammi
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Hans H. Luige trükikoda saab uue juhi
Möödunud suvel Hans H. Luige kätte läinud trükikoda Printall saab 23. mail uue juhi, trükikoda alates 2000. aastast juhtinud Andrus Takkin taandub juhtimisest ja lahkub ettevõttest, teatas ettevõte.
Möödunud suvel Hans H. Luige kätte läinud trükikoda Printall saab 23. mail uue juhi, trükikoda alates 2000. aastast juhtinud Andrus Takkin taandub juhtimisest ja lahkub ettevõttest, teatas ettevõte.
Raadiohommikus: veresaun börsidel, restoraniäri eluspüsimine ja nõuanded ettevõtjale
Esmaspäevases hommikuprogrammis võtame luubi alla investorite otsused veresauna ajal aktsiaturgudel, räägime restoraniäri hakkamasaamisest järjekordses kriisis ja anname nõu, kuidas heitlikul ajal äriprotsesse ümber korraldada.
Esmaspäevases hommikuprogrammis võtame luubi alla investorite otsused veresauna ajal aktsiaturgudel, räägime restoraniäri hakkamasaamisest järjekordses kriisis ja anname nõu, kuidas heitlikul ajal äriprotsesse ümber korraldada.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.