17. november 1999 kell 22:00

Külaliste vastuvõtt algab riidehoiust

Klient tunneb end firmas oodatud külalisena, kui ta saab üleriided soovi korral riidepuule või nagisse riputada. Märg vihmavarigi on kohtumise juures ebameeldiv kaaslane.

Sisearhitekti kavandatud ruumikujunduse projektis on kindlasti läbi mõeldud riidehoiu asukoht ja detailid, millest see koosneb sõltuvalt kontori suurusest, ruumide jaotusest ja päevasest külaliste hulgast.

Büroo valmis arhitekt Signe Stokase projekti järgi. Ruumide kujundamisel arvestas sisekujundaja meie soove, koostöö tulemusena omandas praeguse ilme ka ID Süsteemide fuajee. Firmat külastab palju kliente, seepärast soovitas sisekujundaja just poolavatud riidehoiu varianti. Sein, mis eraldab sekretäri töökohta riidehoiust, varjab ühtlasi külaliste rõivaid sisseastujate pilgu eest.

Autor: Tiina- Maria Vint

Hetkel kuum