• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ASA agendid jätkavad tööd B-Agentuuris

  B-Agentuur tegutseb praegu ajutiselt Pro Kapitali keskuses Narva maanteel. Majajuht ning Pro Kapitali turvatöötajad ei teadnud reedel B-Agentuurist midagi. Agentuuri juhataja Sergei Net?ajev keeldus Äripäevale kommentaari andmisest.
  Seni tegeleb B-Agentuur valdavalt BICO Kindlustuse toodete müügiga. BICO Kindlustuse juhatuse liige Olga Reznik rääkis, et B-Agentuur müüb BICO Kindlustuse poliise alates oktoobrist. Tegu on vaid varakindlustuse toodetega, kuid Reznik ei välistanud, et hiljem võidakse B-Agentuuri kaudu müüma hakata elukindlustuspoliise. Praegu pole veel lihtsalt selgunud, kas nende agendid võivad müüa ka elukindlustust ning kas ka AB Elukindlustuse agendid neile üle tulevad, selgitas ta.
  Äripäeva andmetel on B-Agentuuriga seotud ASA ja AB Elu endine suuromanik Leonid Apananski. «Ma tean sellist firmat ja seda, et paljud mu endised kolleegid töötavad seal,» ütles ta. Küsimusele, kas ta on B-Agentuuri üks omanikest, vastas Apananski, et tal on palju lihtsam, kui ta ei ole kuskil osanik. «Mitte olla osanik otseselt, kaudselt ega üldse kuidagimoodi. Ma olen eraisik,» ütles Apananski. Ta kinnitas, et kindlasti ei välista ta edaspidist äritegevust.
  Olga Reznik ütles, et B-Agentuuri müüdud poliiside puhul ei saa kliendil tekkida kahtlust, kuhu raha liigub, sest see laekub otse BICO Kindlustuse arvele. «Alles pärast kontrollimist maksame meie neile provisjoni,» täpsustas ta. «Tegu on endiste ASA Kindlustuse agentidega, kes tunnevad kindlustust ja oskavad müüa, las nad siis müüvad,» lausus Reznik. «Ka B-Agentuuri juhtiv Sergei Net?ajev on väga tugev kindlustusala spetsialist.» Net?ajev on endine ASA Kindlustuse peadirektor ja juhatuse esimees.
  BICO Kindlustus kasutab Rezniku sõnul peale B-Agentuuri ligi poolesaja vahendaja teenuseid, kes müüvad kokku viiendiku seltsi kogumüügist.
  AB Elukindlustuse müügidirektor Tatjana Maljar ütles, et B-Agentuur on enda juurde tööle kutsunud ka AB Elukindlustuse agente, kuid tema teada ei ole ükski agentidest sinna läinud.
  «Ma ütlesin meie töötajatele, et see on nende vaba valik ning nad peavad ise otsustama, kas tahavad B-Agentuuri üle minna või mitte,» lausus ta. «Samas on AB Elukindlustuse agendid viimastest sündmustest täielikus ?okis, see ei lase neil hästi elukindlustuse lepinguid müüa, tegu on ju ikkagi usalduse müügiga.»
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Jah, nüüd tuleb seljad kokku panna!
Riik hankijana peaks praeguses keerulises majanduskeskkonnas, kus kõikvõimalikku laadi turutõrked on igapäevane nähe, olema töö teostaja suhtes mõistlik ja paindlik, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Liigne bürokraatia, nagu me juhtkirjades sageli meelde tuletame, ei tule ühelgi ajal kasuks, kriisis aga on selle mõju hukutav.
Riik hankijana peaks praeguses keerulises majanduskeskkonnas, kus kõikvõimalikku laadi turutõrked on igapäevane nähe, olema töö teostaja suhtes mõistlik ja paindlik, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Liigne bürokraatia, nagu me juhtkirjades sageli meelde tuletame, ei tule ühelgi ajal kasuks, kriisis aga on selle mõju hukutav.
Tallinna börs alustas uut nädalat kukkumisega
Tallinna börs langes täna koos ülejäänud Euroopa turgudega. Enim kukkusid kodubörsil PRFoodsi, Silvano Fashion Groupi ja Ekspress Grupi aktsiad.
Tallinna börs langes täna koos ülejäänud Euroopa turgudega. Enim kukkusid kodubörsil PRFoodsi, Silvano Fashion Groupi ja Ekspress Grupi aktsiad.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus: Eesti suurim pank ja tööstuste kriisiplaanid
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Viimse hetkeni ellujäämist lootnud ettevõte heitis hinge
13. reedel läks lõplikult pankrotti pika ajalooga Eesti ekspedeerimisfirma Mep Trans, mille omanik Denis Belov kõigest kaks nädalat tagasi ütles, et olukord pole veel täiesti lootusetu. „Võitleme,” ütles Belov siis.
13. reedel läks lõplikult pankrotti pika ajalooga Eesti ekspedeerimisfirma Mep Trans, mille omanik Denis Belov kõigest kaks nädalat tagasi ütles, et olukord pole veel täiesti lootusetu. „Võitleme,” ütles Belov siis.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.