• Jaga lugu:

  Kaupluse Aed ja Kodu kelmust uurib politsei

  Harju maakohus kuulutas kaupluse Aed ja Kodu pankroti välja eelmisel kolmapäeval. Pankrotihaldur Veiko Valgma ütles, et mingisugust vara ettevõttel siiski on, kuigi enamik kaubast on kadunud.
  Valgma ei soovinud reedel pankrotis oleva ettevõtte täpset varalist seisu kommenteerida, sest tema sõnul ei ole tal värskelt ametisse asununa sellest veel korralikku ülevaadet.
  Kuu aega tagasi uksed sulgenud kauplusest on kadunud paari miljoni krooni eest kaupa. Paralleelselt pankrotimenetlusega uurib ettevõttes toimuvat politsei. Tallinna politseiprefektuuri andmetel on kaupluses Aed ja Kodu toimunu suhtes algatatud kriminaalasi kelmuse paragrahvi alusel, kannatanutelt on politsei saanud 58 avaldust.
  Politsei pressiametniku Kaia Kalliveri kinnitusel on kahjude suurusjärk paar miljonit krooni. Täpset summat ei saa tema sõnul veel öelda, sest oma kaupa poodi viinud tarnijatelt laekub politseisse jätkuvalt avaldusi.
  Kalliveri sõnul on politsei vestelnud kaupluse viimase tegevdirektori Mart Kukega, kuid kahtlustatavaks ei ole teda tunnistatud.
  Kauplus Aed ja Kodu tegutses Tallinna piiril Paldiski maantee ääres alates 1992. aastast, ettevõtte eelmise aasta käive oli 11,2 miljonit krooni.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.