2. detsember 1999 kell 22:00

Millal jõuab Eestisse aasta auto 2000 valimisel teise koha saanud Fiat Multipla?

Nii nagu mitmete teiste uute Fiati mudelite nii ka Fiat Multipla Eestisse toomist on veidi pärssinud Itaalia Auto diilerlepingu ümbersõlmimine. Kui seni olime kui hulgiostjad Soome firmast Italkon, siis meie soov oli saada otseleping tehasega. Mitmesugused läbirääkimised tehasega nõudsid oma aja, kuid 9. novembril sai lepingule lõpuks alla kirjutatud. Nüüd jätkuvad läbirääkimised juba konkreetsete automarkide osas. Täpsustatakse nende varustust, hinda ja muid müügitingimusi.

Esimene partii autosid peaks otse Torinost pärale jõudma järgmise aasta alguses, kuid tõenäoliselt sinna sisse veel Multipla ei mahu. Esmalt tulevad uued Puntod, kusjuures uudisena ka diiselmootoritega variandid, mis peaks eestlastele eriti sobilikud olema. Kuid ka Multipla peaks Eestisse jõudma järgmise aasta esimeses kvartalis. Kahjuks ei oska hetkel veel midagi öelda tema hinna kohta. Teada on, et need tulevad 1,6 16V bensiinimootoritega ja 1,9 otsesissepritse diiselmootoritega.

Autor: Tarmo Remmet

Hetkel kuum