• Jaga lugu:

  Millal jõuab Eestisse aasta auto 2000 valimisel teise koha saanud Fiat Multipla?

  Nii nagu mitmete teiste uute Fiati mudelite nii ka Fiat Multipla Eestisse toomist on veidi pärssinud Itaalia Auto diilerlepingu ümbersõlmimine. Kui seni olime kui hulgiostjad Soome firmast Italkon, siis meie soov oli saada otseleping tehasega. Mitmesugused läbirääkimised tehasega nõudsid oma aja, kuid 9. novembril sai lepingule lõpuks alla kirjutatud. Nüüd jätkuvad läbirääkimised juba konkreetsete automarkide osas. Täpsustatakse nende varustust, hinda ja muid müügitingimusi.
  Esimene partii autosid peaks otse Torinost pärale jõudma järgmise aasta alguses, kuid tõenäoliselt sinna sisse veel Multipla ei mahu. Esmalt tulevad uued Puntod, kusjuures uudisena ka diiselmootoritega variandid, mis peaks eestlastele eriti sobilikud olema. Kuid ka Multipla peaks Eestisse jõudma järgmise aasta esimeses kvartalis. Kahjuks ei oska hetkel veel midagi öelda tema hinna kohta. Teada on, et need tulevad 1,6 16V bensiinimootoritega ja 1,9 otsesissepritse diiselmootoritega.
  Autor: Tarmo Remmet
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.