6. detsember 1999 • 1 min
Jaga lugu:

Kas ASA Kindlustuse TIRi riskide poliisid kehtivad?

Juriidilises mõttes on nad küll endiselt kehtivad, kuid Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsioon on lõpetanud ASA poliiside vastuvõtmise ja aktsepteerimise TIR-süsteemis töötamise tagatisena alates 1. detsembrist.

Firmad, kes omasid ASA Kindlustuse kindlustuse poliise, peavad sõlmima uue lepingu mõnes teises firmas. Praegu pakuvad TIRi riskide kindlustust kaks kindlustusfirmat -- Leks Kindlustus ja Inges.

Veofirma klienti TIRi riskide kindlustuse probleem ei puuduta. TIR on vedaja dokument ja see on vedaja ja tema kindlustusvõtja vaheline asi. Klient peaks aga tähelepanu pöörama vedaja vastutuse kindlustusele ja vaatama, et see ei oleks võetud ASA Kindlustusest.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt