27. jaanuar 2000 kell 9:15

Autoliv tegi pakkumise konkurendi ostmiseks

Autode turvavarustust tootev Rootsi Autoliv ning firma Ameerika konkurent Delphi Automotive on mõlemad esitanud pakkumised majanduslikesse raskustesse sattunud Breed Technologies ostmiseks, teatab ajakiri Automotive News.

Autoliv on huvitatud ainult Breedi turvavööde harust. Selle abil loodab firma suurendada oma turuosa Põhja-Ameerikas, mis praegu ulatub 10 protsendile. Autoliv ise ei soostu pakkumist veel kommenteerima, kartes USAs negatiivset reaktsiooni.

General Motorsist välja kasvanud Delphi tahab pankroti äärel firmast suuremat osa ? nii Breedi turvavööde, roolide kui osaliselt ka elektrooniliste seadmete tootmist.>br>

Konkureeriva pakkumise võib kaheteistkümnendal tunnil teha ka Breedi tegevjuht ning osanik Johnnie Breed, soovides päästa kasvõi osa oma lahkunud abikaasa loodud ettevõttest.

Hetkel kuum