Raimo Ülavere • 7. veebruar 2000 kell 12:13

Börsil põhinimekiri punane, lisanimekiri üllatas meeldivalt

Aktsiate hinnad Tallinna börsil täna langesid, 10ne enimkaubeldud aktsia hindu kajastav ÄP indeks oli kella kaheks kukkunud 1,5% võrra.

Suurim kukkuja põhinimekirjas oli Norma aktsia (-3,8%, viimase tehingu hind 46,1 krooni). Ühispanga aktsia kukkus üle 3% võrra, Merko ja Hansapank ligi 2,5% võrra. Telekomi aktsia hind langes 0,44% võrra.

Põhinimekirja kõrval üllatas meeldivalt lisanimekiri, kus aktsiate hinnad tõusid. Enim kerkis Estiko aktsia hind (+15,7%), aktsiaga tehti vaid viis väiksemahulist tehingut. Tugeva tõusu tegi läbi ka Viisnurga aktsia, mille hind päeva lõpuks pärast ligi 7% tõusu oli 27,9 krooni. Viisnurk oli ka lisanimekirjas 2,2 mln kroonise käibega enimkaubeldud aktsia.

Tänase börsipäeva kommentaar Toomas Truuvergilt jõuab teieni kell 15.

Hetkel kuum