Toomas Truuverk • 8. veebruar 2000 kell 16:01

Äripäev Online lõpetab tänaseks

Äripäev Online lõpetab tänaseks, kella kuuese seisuga on Online?i artikleid loetud ligi 3600 korral.

Lugejate eelistus kuulus täna Eesti Panga kaotamise teemale, mis poliitikute nägemuse kohaselt teatavatel tingimustel mõeldav ja keskpanga arvates täiesti mõeldamatu.

Päeva tähelepanuväärseim uudis õnnestus üles korjata vaevalt enne ÄP Online?i tööpäeva lõppu ? nimelt teade pankade majandustulemuste edaspidisest vaid kord kvartalis avaldamisest. Hämmastav, et järgmisel teisipäeval varasema korra kohaselt avaldamisele tulema pidanud numbrite kohta, alles täna mitteavaldamise teade avaldati.

Selle uudise taustal tunduvad Eesti finantsringkondade jutud tegevuskeskkonna läbipaistavamaks muutmisest küll eksitavad. Kindlasti hoiame lähemal ajal selle teemaga teid kursis nii ÄP Online?i kui ka paberlehe vahendusel.

Homme vahendab teile Äripäeva kiiruudiseid ÄP uudistereporter Kristi Malmberg.

Hetkel kuum