10. veebruar 2000 kell 8:38

Kalapidu toimub vaatamata nõrgale jääle

Pühajärve KULDKALA 2000 korraldajad võtsid vastu otsuse, et Pühajärve Kalapidu korraldatakse sellel laupäeval 12.veebruaril Otepää kesklinna lähistel asuval Kaarna järvel.

Ürituse üks korraldajatest Valdur Sepp ütles, et soe ilm ja vihm on muutnud allikarohke Pühajärve jää nõrgaks ning turvalisuse seisukohalt korraldatakse pidu Kaarna järvel. Umbes 24 hektari suuruse Kaarna järve jää paksus on praegu vähemalt 20 cm ja paiguti kuni 30 cm.

Võistluse peaauhind on sõiduauto Kia Pride, kuid võita võib ka 10 kuuse eesti tõugu hobuse, mobiiltelefoni või KASSE aerupaadi, mis on grupivõistluse peaauhind.

Hetkel on kalapeole end eelmüügi kaudu registreerinud 500 kalameest, kuid kalapeole saab registreeruda ka laupäeval alates kella 10st hommikul Kaarna järve kaldal Pedagoogika Ülikooli puhkebaasis. Sepp lisas, et kalapidu ei jää kindlasti ära, kuid võistluse tingimused võivad ilmastiku tõttu veel muutuda.

Hetkel kuum