Silva Männik • 16. veebruar 2000 kell 12:35

Preatonid ehitavad Peterburgi oma Kristiine Keskuse

Roberto Preatoni, Eesti kodanikust Itaalia suurärimehe Ernesto Preatoni poeg lubab Sankt- Peterburgi ehitada samasuguse kaubanduskeskuse nagu on Kristiine Keskus.

Vene majandusleht Delovõje Vedomosti kirjutab, et Roberto Preatoni kavatseb suurendada investeeringuid Sankt- Peterburgi kinnisvarasse. Ernesto Preatoni Group, mida juhib Roberto Preatoni, tuli Peterburgi turule kaks aastat tagasi. Mõne kuuga renoveeriti 19. sajandist pärit 6-kordne hoone kesklinnas. Praegu asuvad selles hoones Vene- ja välismaiste suurfirmade kontorid. 'See on väga edukas projekt. Paigutasime projekti 5-6 miljonit dollarit ja kasumit hakkas see tooma juba esimesel tegutsemisaastal. Roberto Preatoni sõnul on Peterburgi kinnisvaraturg vägagi perspektiivikas. Suurimaks probleemiks hindab R. Preatoni lokkavat bürokraatiat ja aeglast asjaajamist.

Hetkel kuum