Viktoria Korpan • 1. märts 2000 kell 12:39

ESS maffiast Internetis: Internet on kontrolli alt väljas

USA serveri juures xoom.com asuval koduleheküljel ähvardab tundamatu grupeering Eesti maksustada. Politsei hinnangul on tegemist naljaga. Kuna kodulehekülg asub USA serveri juures, võib selle tausta uurima hakata FBI.

Antud lehekülg soovitab ka kasutada ESS turvateenuseid. ESS Grupi turundusdirektor Indrek Lindsalu ütles pool tundi tagasi, et ESS ei tea, mis isikute grupile kuulub antud kodulehekülg ega kavatse selle suhtes midagi ette võtta.

'Internet on kontrolli alt väljas üle maailma, me ei saa ju meie leheküljele linki tegemist ära keeleta,' nentis Lindsalu. 'Aga midagi halba ei olnud meist seal ka.'Lindsalu märkis, et lehekülje teinud inimene peaks olema ESS Grupi asjadega hästi kursis, kuna link viidab ESS Eesti leheküljele. Varem oli ESS Eesti nimi ESS Tallinn ja nimi muutus vaid kuu aega tagasi. 'Isegi mitte kõik meie kliendid pole sellest teadlikud,' lausus Lindsalu.

Äripäev saatis paar tundi tagasi teate sellise kodulehekülje kohta ka USAsse xoom`i veebimasterile.

Hetkel kuum