Kadi Heinsalu • 9. märts 2000 kell 6:14

Digitaalallkiri kiirendab logistikat

Eile riigikogus vastu võetud digitaalallkirja seaduse pilootprojektina rakendub käesoleva aasta lõpus elektrooniline andmeside süsteem, mis on mõeldud logistika valdkonnas tegutsevatele ettevõtetele, teatas teede- ja sideministeeriumi pressiteenistus.

Süsteem võimaldab senisest kiiremat, efektiivsemat ja turvalisemat transporditeenust. Elektrooniline andmeside teenus võimaldab suunata kauba vajadusel kohe kasutusse, kiirendab ettevõtetel tolli- ja deklareerimisprotseduure, muudab kokkuvõttes kogu kaubavahetuse turvalisemaks ning kiiremaks.

Teede- ja sideministeeriumi haldusalas tegutsev Eesti Infrastruktuuri ja Transiidi Arendamise Sihtasutus on teenuse juurutamist ette valmistanud möödunud suvest.

Hetkel kuum