Toomas Truuverk • 28. märts 2000 kell 7:49

Tallinna börs näitab elavnemise märke

Tallinna börs jätkab ka täna tõenäoliselt küllalt loiult. Ometi on viimaste päevade veidi elavam huvi liideraktsiate vastu tekitamas kerget lootust võimalikuks elavnemiseks.

Kahjuks valitseb uudiste poolelt, mis võiks turu arengut toetada, hetkel vaikus. Selle nädala jooksul on oodata veel paari ettevõtte (Kalev, XXL.EE) möödunud aasta konsolideeritud majandustulemuste avaldamist, kuid vaevalt need kogu turgu mõjutavat vastukaja leiaksid.

Välismaistest sündustest loob kergelt positiivse fooni pikemaajalises perspektiivis Putini valimine Venemaa presidendiks. Selgelt lühiajalist suunda ei andnud ka läinudöine USA aktsiaturgude käitumine ? tööstuskeskmine Dow -0,78% ja tehnoloogiabörs Nasdaq -0,09%.

Hetkel kuum